Garderobsångest!

Eftersom vi snart flyttar här i från går jag och småpackar lite här och där så ja ska slippa gå all in de sista dagarna. Jag har också insett att mina garderober är överfyllda med tanke på att när man jobbar och har ett stort konto är det väldigt kul att shoppa sånt som man tidigare inte kunde utan att få dåligt samvete. Med andra ord. Jag behöver rensa. Men som alltid när det gäller mig så får jag alltid ångest. Så jag gjorde såhär istället för att stå och rota och prova och säga till mig själv "ja men det här kommer jag kanske använda i sommar". Det som inte använts på ett år ska UT! Det blev en hög så nu ska ja försöka göra alla fattiga stackars barn en tjänst och leta reda på en UFF kartong. Insåg förut att min Kenza 5 är min 10:e jacka. Bra där fröken Molander! Men olika tillfällen kräver olika jackor, så är det bara

Nu ska ja fundera över vad jag VERKLIGEN behöver!

Bet my monday!

Hela Onsdag/Torsdag/Fredag & Lördag jobbade jag! Eftersom det var 100% på Torsdagen & Fredagen blev det som att jobba 24 vs 18 timmar vilket storgillas! I lördags kidnappade jag med mig en söt kille hem. Eller jag fick snarare ta bilnycklarna och agera BMW taxi. På söndag käkade vi kakor & drack juice i solen nere i hamnen och bara hade d gött. Vi tog en sväng till ett härligt och efterlängtat Sverigeland, gick i affärer, myste, åt pizza & jag fick äntligen bli ägare till Kenza 5 ! Yes alltså, i just love it. Här kommer en fittis på den med en långklänning från h&m under som ja köpte i Göteborg ! 149:- & ett sommarmåste!

Happy Girl!

Ja känner att allt flyter & allt gör mig glad, TACK!



Weekend i Gbg/Varberg !

Hade en absolut obeskrivligt bra weekend i Göteborg/Varberg & Svenstorpsby med världens bästa barndomsvän, Julia! Vet inte riktigt vart jag ska börja. Men känslan man har när man sätter sig på ett tåg mot äventyr en måndag morgon när alla andra går till jobbet är bara den förskräckligt bra! Landade i Göteborg runt kl 11 och vi drog ut på en härlig shoppingrunda som resulterade i ett antal påsar. Trötta individer satte sig och fikade på världens mysigaste fik. urgoda smörgåsar med allt möjligt på. Jag tog en med mängder med olika ostar ! Mums
Vi mötte upp Matilda som jag inte träffat på säkert 6 år vilket är sjukt. Väldigt, väldigt roligt att se en brun nyhemkommen liten individ från Australien! Vi tog en öl i vårsolen och bara slappade och hade det allmänt gött med skitsnack för brudar. Drog oss mot stationen och tog tåget till Varberg & Svenstorpsby där det var Påsk!
Tisdagen spenderade vi med en morgonpowerwalk i morgonsolen, en tur in till Varberg där vi gick och köpte sallad och satte oss nere vid kallbadhuset och mumsade. Köpte även med oss världens godaste kolor från chokladaffären med passions & hallonsmak & små minibiskvier. Syndigt gott. Där satt vi och bara njöt till kl 15 då vi valde att ta våra ben upp till Asia Spa för att götta oss och det var väl bara förnamnet. Varför gör man inte sånt oftare. Vår hela visstelse där slutade med att jag somnade i en hängstol högst upp på toppen med en utsikt av horisont, fågelkvitter och vaknade ett par timmar senare med något mer färg i ansiktet. Man kände verkligen att man levde. Jag & Julia var så till oss av denna kola att vi satte igång med projekt, baka kolor så det var precis vad vi gjorde. Myste till film & somnade gott för att sedan avsluta våran toppen "helg" med morgonpowerwalk, en tur till Kungsbacka där jag på 3:dje h&met ja va inne på under dessa dagar fann de sista virkade conscious collection shortsen. Lyyycklig tjeja? Yes! Ska försöka fota alla inköp men det får bli senare. Satte mig på tåget och vinkade av en av de finaste vänner jag har ! Med hopp om att vi ses snart igen. Saknar dig redan girlie ! ♥

Sjöbris, smakupplevelse för havsälskare!


21/4 innan jobbet en familjemiddag på sjöbris med Lotte, Anne-Tone & Hans-Peter ! Supergod & mysig restaurang nere i hamnen bredvid Kongens! Bör absolut besökas!

Wonderful life !

Igår hade vi en toppenkväll! Jag och Therese började våran dejt på Tivoli här i Halden. Allt sög så vi gick istället och köpte lite gott på Coop och gick hem och började vina med Ove, Göran & Anders eller Ida, Therese och Mange som vi döpte dem till! Vi gav oss satan på att vi skulle gå till förspelet eller förfest som vi säger i Sverige. Vi frågade säkert 5 personer innan Magnus, räddaren i nöden kom och körde oss upp för Mount Halden! PHU! Vi öste partyhits med alla sköna människor och snackade poker, spa och horor! Efter det drog vi oss hem för att pudra upp näsan och för att möta upp Jim, Therese andra barn! Vi hade incest, familjefest och livet är utomordentligt gött! Drack champagne på Kongens och shotade allt som gick på Hannestad! Jim hittade en Tivoliskylt och försökte ljuga för polisen om att han jobbade där. Jag räddade honom och vi satte tillbaka skylten där vi tog den! Hoppade till gjorde vi när polisen helt plötsligt stod bakom och frågade om vi hittade den där! Herregud, leta reda på alla våldtäktsmän istället för att tönta om en Tivoliskylt i papp! Som två ljus nickade vi och drog på efterfest efter att vi mosat i oss Pizza i mörkret! Tog med min familj hem & Therese körde hem kl 10 i morse vilket kanske inte var det bäste. Låg och grisade till kl 14 och somnade om kl 15 när sista familjemedlemen åkt för att vakna 17:30! Nu har vi varit i Sverige jag och Adelinn med Ole-Andreas & Per på pizza och glass! Helt klart bra dag! I morgon åker jag till Göteborg till min Julia! Shopping står på schemat i morgon och på tisdag blir det spa! Kan det bli bättre? Knappast!

Som som sommaren !

Hej & hå klockan är nu 05:54 och jag är nyhemkommen från Kongens! Herrreeeeguuud vad folk det blev pang boom och nu efter 2½ timmas babbel om mens, samboskap, ex och bajs med Stine, Kim och Björn har min trötthet vänt om till någon slags powergrej! Skulle seriöst kunna ta på mig skorna och ut och springa. Men jag behöver sömn, har varit vaken sen 24 timmar tillbaka lite drygt! Ikväll var det nästan sommar på Kongens. Alla utemöbler är framme och det var seriöst rinnande svettigt där inne. Good daaaamn! I morgon ska ja träna, en sväng på stan, möta upp Therese och festa järnet och det ska bli så grusomt roligt! Lovelie life & äntligen påskferie! Over and oouuut.

Flight ?

Bara den stora vita hatten som saknas, sen är ja redo att hoppa på flyget ! Frågan är, var finns hatten!?

Maldiverna!

Jag är döds sugen. Vad är mer lockande än vita stränder, korallrev, sol & solnedgång, bad, slappande, frukt, bungalows, en stor hatt, en snygg bikini, en brun kroppkaka och trevligt sällskap! Hade jag haft en man hade jag tagit honom under armen, skolkat från jobbet och åkt NU!
Time to work on a dream !


pics; maldivernakoll.se

Kort update om allt och lite till !

Okej, nu ska ja inte klaga på att min dator inte är snabb nog. Den går som en projektil, i love mac! Tänker inte klaga på att jag jobbar hela tiden heller för det är ju själv valt och helt klart det jag är här för att göra! Att jobba hela tiden = tillfälligt cashflow! (Y) Löneförhöjning och övertid är inte dumt det heller. Nu för tiden, efter 20 fyllda år härjar jag bland spritflarrerna och ölen i baren på Hannestadgården & Kongens vilket gillas mycket! :) Ikväll är det Kongens så på med ölbrillerna and come and get some! I morgon är det äntligen lite påskledigt. Eller påskledigt och påskledigt. Är iallafall ledig lör/sön/mån/tis vilket ska bli heaven! Först såg det ut som att jag skulle få hit min kära Julia men nu ser det mer ut som att jag får ta mig till henne då vi är jäkligt sugna på SPA! Å andra sidan vill jag bara sätta oss på ett plan till maldiverna. Herregud. Jag måste verkligen dit innan vattennivån stiger. Visste ni att Maldiverna bara har en nivå på 2.3 m.ö.h? Det är ju sjukt. Snart finns inte placet mer! Nej, jag måste dit! Men först ska ja jobba och tagga min och lillasysters trip to somewhere, sometime, somehow! bigfatlike! Missade trippen till Österrike och min kära vän Johan, likaså trippen till Frankrike och min kära kusin pga allt jobbande MEN snart kommer dem hem och då får jag träffa dem! + att man sparar pengar och - på upplevelsekontot. Har investerat i ett 6 mån gymkort som ska köttas flitigt och tagit fram joggingskorna. Hör och häpna. Har lyckats med min första mil utanför dörren för i år. Nu ska det köttas fett!!! Dessutom har vi hunnit bo på damhauggata 30 i 6 månader utan att ha blivit varken mördade eller våldtagna! Bra jobbat tycker jag. Men nu vill jag bara ifrån det här pisshuset! I morgon kommer Therese och vi ska festa till kl 8 på morgonen minst! Nu ska jag ta tag i livet, dra på jobb och sen träna innan pass nr 3 för dagen! Det var allt för idag, signar ut och nu är det slut!

RSS 2.0