Kvällsmacka utan macka!

Hej och hå, nu har jag och fröken Andersson varit ute på en två timmar lång powerwalk. Hon har skoskav och gråter i soffan med lite ris ala malta som smakade mjöl. Jag sitter pigg som en nötkärna i soffan bredvid med norges billigaste måltid vs sveriges fina måltid! Alltså ägg och räkor med massa pressad vitlök på och till det ett stort glas mjölk. SÅ GOTT!!! I morgon ska jag upp tjugo över 5 och jag tänker snart dra i nödbromsen. Kommer kännas som man går upp mitt i natten men vad annars gör jag här liksom!? work it out säger jag bara! Hemma, dvs i Västervik, närmare 60 mil härifrån sitter världens bästa lillasyster som jag saknar så det gör ont i lilltån! Om två veckor får jag äntligen träffa henne och jag hoppas att hon då har fått hem sitt körkort så vi kan sitta och jämföra dem OTROLIGT snygga profilerna. VARFÖR ser man alltid antingen kriminell eller död ut på dem !? Hoppas att jag har fått mitt pass tills dess också så jag kan boka biljetter till våran suprisetrip med destination unknown! Dags att vika tvätt och borsta tänderna ! peace in the hood!


longing for summer!

Kemetyl !

JOBB, JOBB, JOBB, JOBB, JOBB ! YES ! Som orden innan lyder packar jag spolarvätska hela veckan! mån, tis, ons, tors, fre och kommer med största sannolikhet få fortsätta göra det! Idag kl 08:00 ringde mitt alarm och jag tänkte dra till gymmet och träna. TACK, för att jag för en gångs skull låg kvar i sängen och istället vaknade klockan nio av att Björg ringde och bad mig fort som attan komma och hämta skor och braller för att sedan dra och packa spolarvätska. Jobbar med en skön svenne och resten är såklart norrmän. Men jag känner på mig att detta kommer bli kanon och jag vann dessutom vänd tia 5 ggr i rad på lunchen! Nu ska jag och Adelinn ta tag i våra lata rumpor och ut och powerwalka! Ikväll ska ja dra i handbromsen och sladda i säng tidigt 1 timmas promenad till jobbet och jag börjar klockan 7 ! Hurrrraaaay äntligen lite dygnsrytm!

Fär den sötisen som inte visste vad det "var att dö för" så är det Elin Klings kuvertväska som hon designat för H&M! Mmm!

What a feeling !

Varje gång man vandrar längs med denna gata när det är mörkt är det som att hela näsan fryser till is. Kallt och mörkt och en våldtäktsman bakom alla hörn. Damhauggata är ingen rolig plats när solen gått ner och de fula gubbarna gått ut. Jag lovar. Inatt har jag jobbaT på Kongens. På väg ner möttes jag av två bråkande gubbar och två minst sagt galna hundar. Jag hade ju lika väl kunnat bli dogmandinner som min kära Ollie skulle kunna äta ihjäl sig på om hon fick. Tur att ja inte blev det och tur att hon inte får det ehehe! En sjukt bra kväll med bäste gutterna och jenterna! Sykt mycket folk men riktigt morsomt. Nej skärpning, min blogg är svensk, inte norsk. Sprang runt och plockade glas, diskade, serverade öl och flirtade med vår nya snygga bartender. leet me die. dödscharmig, snygg och trevlig. Jag tog av mig min tshirt som blivit blöt och slibbat nära in på kroppen av allt diskvatten och öl, vred ur den och vandrade hem efter det att jag städat upp efter mig och många andra. Björn tjatar på mig. Ska jag återvända till Juni och vara här hela sommaren och ska ja palla lära mig hur man gör en Nalle Phu!? Ida - den svenska bartendern på den norska gränsen! Ja vi får helt enkelt se. Vandrade hem med Ipoden långt intryckt i öronen, eller nej jag dansade hem eftersom att låtarna som spelades var från step up filmen! När jag kom hem var sängen full så jag la mig på en luftmadrass som inte riktigt var mig sammarbetsvillig. Flyttade till soffan som inte heller ville ge mig ett par timmars sömn innan min lilla kropp skulle resa på sig för att bege sig till dyrendalsvein för STOR flyttstädning. En dryg timmas sömn bjöds det på på damhauggata innan ja begav mig upp mot "medel solsidan"! Jävla societetskärring ! Förlåt uttrycket, men Frida, Micke och Matildas så kallade hyresvärd skulle jag vilja stoppa i en container. Hoppas hon uppskattade den smutsiga golvmoppen vi ställde vid sopporna och den fina dörrmattan med texten "Oh shit not you again" som vi la på soptunnan!!! Ett städat hem har vi nu och scones och solsidan har tittats! Adelinn har flyttat in i mitt pannband och i morgon hoppas vi på napp! Ska samla lite uscados nu, sängen väntar!








Kärlek & respekt från Nalle phu och Nasse!







TO DIE FOR !

Jag har en crush! En jävligt jobbig sådan. har besuttit den enda sedan jag såg den. den tredje februari kommer det vara KÖ till H&M och denna vackra sak kommer att säljas för trehundranittionio pengar och folk kommer slåss för att få den. Kan man ta tåget till Göteborg och vara med i slagsmålet måntro? ÅH! Julia, I´m coming !!!



jobbaråå!

Tänkte gå till gymmet men dem stänger kl 17 så där sket sig det! Istället kom jag med ett vad jag tyckte helt utomordentligt bra förslag till Adelinn men om ni bara visste hur svårflirtad hon är. Hur bra låter inte lite polsk alkoläsk, ngt gott nybakat från ugnen, ansiktsmask, tända ljus och någon bra film!? Ja vi får väl se. Hon nappade inte på baket så det får bli fruktsallad på typ 3 frukter!? Idag har jag hjälpt Frida och Micke att packa ihop. Inatt ska jag jobba och i morgon kl tidig morgon ska ja befinna mig på dyrendalsvein för brutalstädningen. Det känns till och med lite jobbigt eftersom det känns som jag ska flytta hem med. MEN ICKE ! Aja, skönhetslyx på damhaugen!


Äppelpaj

1 mil på löpbandet, 5 km på thigh trainern och styrketräning som grädde på moset.
Jag är mör och ska få äppelpaj på dyrendalsvein!

Gym1!

Dags att bege sig till gymmet. Slänger in något som kan likna en dagens fast med huvudet i gatan och mössan nerdragen! Hoppas inte gymmet är knölfullt! Tänkte dö på rumpmaskinen och löpbandet så vi får se om vi ses senare! Idag står ju mina drömmar på schemat !


This week, the trend !

God afton. Dagen har varit outstanding. Har jobbat på världens mysigaste barnehage och barnen är som små pärlor. Idag har jag tillexempel gift mig med charmören albin och blivit bästis med Wilma, världens sötaste unge som gjorde ett jättesött arband till mig! :') Adelinn och jag tog en promenad till storsenter och hämtade paket. På golvet står ett jättemysigt spa paket ja ska visa er i morgon. I övrigt står där proteinpulver, omega 3, hårspray och proteinbars. Så himla praktiskt att allt kommer från ens egen och samma affär! 1000 points för det ! Just nu dricker jag proteinshake med lite färska bär, acerola C, omega 3 och double X! Har ju förresten fixat gymkort så kör järnet där. Framöver står det jobb på schemat och jag gillar läget! So long !

Day - 2 , My first ♥ !

Om vi ska ta den här listan seriöst så bör jag nog börja där det började bli seriöst! Så för att ta det till det seriösa planet så att säga så började mitt hjärta tulta runt i slutet av sommaren 2005! Jag hade då precis börjat åttan och börjat snacka med en kille på empty!? Ja, hallå. Glöm inte bort att jag bodde på en Ö! (haha) Det hela var efter ett tag inte lika dramatiskt då jag och min dåvarande bästis listade ut att det var hennes kusins bästa kompis jag börjat snacka med. Hur eller hur så bestämde jag och Emil oss för att träffas. Närmare bestämt den 24 Sep -05. Efter många om och MEN från mammas och pappas håll fick jag till slut åka. Pappa skjutsade in mig till kajen i Västervik och stoppade ett par hundralappar i min hand, tittade mig i ögonen och sa åt mig:" Innan du går någonstans så går du och fyller på telefonen"! Det var en order, så jag gjorde det och vandrade sedan vidare upp mot Åhmans, the meeting place! Barnsliga som vi var hade vi bestämt va vi skulle ha på oss så vi skulle hitta varandra! Västervik är ju så stort och sannolikheten är ju hög att man skulle råka ta fel kille? Skitsamma klockan var runt 15 så vi drog upp till Hallströmsg och började hångla loss innan vi gick och kollade på Nickes innebandymatch. Sen gick vi och hyrde film, tittade på film och fortsatte med det vi inte avslutade. Har inget som helst minne av filmen. Kanske inte så konstigt!?
Efter det blev vi tillsammans. Om man ska räkna med uppehåll så var vi tillsammans i 2.5 år! Vi var unga, nyfikna på annat kött och jag flyttade dessutom till egen lägenhet. Så många tårar som jag fällt över den människan har jag inte fällt för någon annan eller annat. Inkl ett antal sömnlösa nätter och för långa telefonsamtal. Jag var dödskär men det blev bara för mycket. Vi försökte igen, men det funkade inte. Vi är på helt olika stadier i livet och jag är idag glad att jag kan skratta åt alla roliga, mysiga och sjuka saker vi gjorde tillsammans. Jag kan till och med skratta åt sättet vi gjorde slut på. Antar att det bara tyder på att man gått vidare. Idag är han tillsammans med en riktigt gullig tjej, Matilda och jag är en glad, lycklig och självständig singel som lever sambo liv med två brudar!!!

Eftersom alla bilder finns placerad på en CD hemma så langar jag en låt, ni vet en sån alla par har, haha!




Ynglingens barnehage!

Jappjapp. I morgon jobbar jag på Ynglingen barnehage här i Halden. Jag hoppas att jag får fortsätta sen. Vore så kul.
P.s I love kids D.s !





Mina sommarbarn, Sofia & Lovisa sommaren -06 ! ♥

Day - 1 , This is me

Hello world!
Yes, det var precis vad jag sa den 19 mars kl 17:?? då jag ploppade ut på Västerviks BB efter lite omständigheter med att komma dit! Ja, mina små päron hade ju inte valt det lättaste stället att bosätta sig på, en Ö. Och barn i mars när isen är som den är, är ju kanske inte särskilt välplanerat!? Men vem räknar ut när ungen kommer bli född! Jag är iallafall väldigt glad över att jag får ta del av denna värld. Jag har alltså tillbringat; vår, sommar, höst och vinter på Björkö, Sveriges vackraste Ö som den har blivit utnämnd till! Den 8 sep år 1992 kom min lillasyster till Världen, världen bästa och finaste Anna! (men det tyckte jag inte då, hon tog ju min uppmärksamhet och allt sånt ni vet)!
När jag var liten arbetade mamma i Linköping så hon pendlade och bodde över hos mormor och morfar i Norrköping. Pappa gjorde då det mesta hushålls sysslorna hemma som att kamma håret på sina prinsessor, laga mat, söva oss och ta oss till skolan! Yes, thats it, om ni tror att skolskjutsen stannar utanför huset på Björkö så har ni fel. Iallafall om vi blickar tillbaka till -94! Pappas specialare var antingen pytt i panna, igelkott eller fiskpinnar! För er som inte vet vad igelkott är så är det en stor hög med potatismos med istoppade prinskorvar och ketchup till ögon, sjukt populärt hos mig och Anna, DÅ! Vi hade lyxen att få gå hos dagmamma!!! Grundskolan spenderades i Loftahammar, högstadiet i Överum med en bussresa varje dag fram och tillbaka! En riktig höjdare att stiga upp kl 6 och komma hem kl 5, halv 6 på eftermiddagarna när man dessutom hade plugg att ta tag i! Dessutom blev jag kär och gjorde tonårsrevolt. Hur populärt var det att bo på en Ö när man var kär och inne i den åldern då kompisar och allt var det man ville sysselsätta sig med tror ni!? Tur att man förändras, idag sitter jag mer än gärna där ute!
När jag var 15 år och skulle börja gymnasitet flyttade jag hemifrån till min kära lägenhet som jag idag står som ägare på! Att sköta ett helt hushåll när man är 15 år är faktiskt inte alla som fixar! Men tro det eller ej så har det för mig gått galant. Och vem skulle tro något annat, pappa sa tidigt att "henne sätter sig ingen på"! Det är nog ingen som gjort det heller tror jag! Äntligen fick man lov att bli stor och slippa åka båt, skoter, hydrokopter, svävare, spark eller skridskor för att komma till sina kompisar!
Gymnasiet gick och Hälsa och Skönhet var linjen det blev! 3 år av skratt, gråt och många nya människor som kom in i bilden! Bal, student och hela köret är något av det roligaste jag gjort så ni som inte varit där ännu har mycket att se fram emot! Idag sitter jag i Norge och arbetar på en restaurang/bar/nattklubb!
Framtiden är ett kapitel för sig så den tänker jag inte avslöja här!

Jag älskar livet, possitiva människor, utmaningar, resa, upptäcka saker, nya människor, mina släktingar, mina fina vänner, träning, mat, dansa, efterfester, idér, Björkö, min lägenhet och tusen miljoner saker till!

Jag tycker synd om och avskyr människor som tror sig vara bättre än andra och hela tiden måste bevisa det, sånna som inte kan glädjas åt andras framgång, bruna böner, bovar och banditer, oförskämda människor, marc in the dark och mörker.


Så med andra ord, det här är jag, min uppväxt och om jag får säga det själv tycker jag det är fascinerande hur en sån liten plutt kan växa och ha blivit den hon är idag! Cheers my friends!



Lyssna HÄR, en riktig barndomsklassiker!


M y l i s t !

Day 01 – This is me

Day 02 – My first love

Day 03 - My dreams

Day 04 - A picture

Day 05 – My family

Day 06 – What is love!?

Day 07 – My best friend

Day 08 – A moment

Day 09 - My future

Day 10 - A memory

Day 11 - My fears

Day 12 - A place

Day 13 - My ambitions

Day 14 - A song that reminds you of someone

Day 15 - My animals

Good morning sunshine!

God morgon allihopa, solen glimtar igenom molnen och det här kommer bli en bra dag! Igår tog det mig 2 h att somna. Pga allt som snurrade i mitt huvud. Tror det blev lite för mkt. För inatt har jag drömt att det började brinna hemma. Bic panic! Jag har suttit och spånat länge på en lista som ALLA gjort! Har gjort om listor och gjort en till min egna. Den kommer sen med första inlägget idag! Nu blir det powerwalk!!!

Idéflöde!



Så här brun och snygg var jag när vi dagen innan landat från en otroligt skön och avkopplande vecka i Turkiet. Med snorig näsa och halvond hals pressade vi tjejmilen på en dryg timma. I år handlar inte tjejmilen om en timma. Mitt mål är 45 min! I morgon börjar helvetet men också mitt nya liv. Jag är dödspepp på mina sjukt levande idér också. Sitter och inspireras och jag älskar verkligen mina tankar som har en tendens att sväva helt utanför kosmos. För att det är det som behövs tror jag. Dags att släcka lampan. I morgon blir en bra dag, jag bara känner det på mig!

S U G !

Med sug menar jag inte att det suger på sug sättet utan det suger liksom tag i en och ni vet det där vill ha begäret växer till ett berg! Kenza har enligt mig lyckats ordentligt med sin design för Jofama! Nu släpps snart S/S 11 och mockajackan är helt fantastiskt skitsnygg enligt mig. Den står på min önskelista! Sååå snygg. Har lust att prova den NU!


OFF THE WALL !

Tjillivippen!!! Gjorde ett Sverigebesök och bytte mina vans som va en strl för stora. Dregglade lite över killen i kassan när han frågade om mitt telefonnr. Hoppas han använder det väl! Så snygg!? Nu sitter skorna iallafall ordentligt fast på fötterna och ja är fit for fight. Körde förbi spånviken, Haldens solsida, Mmmm som i marabou säger jag bara. Skulle kunna flytta in i några stycken av dem husen iallafall. Snart kommer svenska solsidan upp på tv4play, GUD VAD NAJS! Är så jävla trött på alla pessimister!



The travel year !

Har suttit och kollat bikinis, linnen, shorts m.m och hittat några små pärlor att klicka hem. Tro det eller ej men det är inte långt kvar tills sommaren. Vi är inne i halvlek iallafall, dvs sep, okt, nov, dec, jan, feb, mar, apr, maj, jun! För i Juni badar man ju!!! Går man i skolan så gjorde man (om man heter Ida) iallafall bomben runt den 18 juni och firar att man fixat en termin till med fina betyg. Dessutom går alltid våren fortare än hösten och hösten springer ju på ganska så fort den med! Hur som helst har jag valt att kalla det här året "The travel year"! Jag har 4 halvt planerade resor år 2010!


Nr 1 : Österrike! Min kompis Johan är i Österrike, jobbar och åker bräda. Under mars/april har vi planerat att jag ska åka och hälsa på och haffa min gamla vapendragare. Han kommer få ett helvete med att få mig bra på bräda. MEN det ska bli kul och skiter sig brädan är skidorna ett säkert kort, MEN skam den som ger sig! Han befinner sig i St Anton så kameran kommer definitivt packas ned.


Nr 2: I år tar min lillasyster studenten och jag hoppas verkligen inte hon gör samma tabbe som mig och försover sig på självaste dagen. haha! Hur som helst så vet vi ju alla att det är kul att ha lite färg på sin lilla kroppkaka när man går balen. Vi har därför planerat att ta en sista minuten runt den 18 maj, veckan innan den helgen dem ska gå! Anledningen till sista minuten är för att dem har nationella prov och de blir ju lite bökigt om man skulle pricka in något sådant! Vi håller destinationen öppen men Anna är sugen på Turkiet och jag bangar inte, bara ja får sol. Men jag måste säga att Grekland lockar lite mer från mitt håll! Vi får helt enkelt se. Gillar att vara flexibel och att se nya saker!




Nr 3: Resa nummer tre är den absolut mest top secret stämplade resan hittills. I julklapp fick Anna ett kuvert med ett innehållande guldigt papper fyllt med ett A4 långt rim som avslutades med "följ mig ut i världen vida, God Jul och Gott Nytt År önskar din Ida" och allra längst ner med stora bokstäver DESTINATION: UNKNOWN!
Jag tycker det här är skitkul för hon har verkligen inte en susning om vad det är eller vart vi ska. Hon satt i fotöljen hemma och bara studsade av nyfikenhet på julafton. I ärlighetens namn är jag ganska dålig på att hålla hemligheter. Iallafall sånt som är spännande och som man bara inte kan hålla för sig själv. Men nu är fallet så att på hennes student kommer hon få information om allt inkl en grej som inefattar resan! Det är bokat och klart och det kan inte bli annat än lyckat! I'm so excited! Så efter studenten avslöjar jag mitt projekt
DESTINATON UNKNOWN!






Nr 4: En av mina kusiner, Matilda är på utbytesår i Frankrike och lever livet. Jag antar att hon pluggar en hel del då man behöver använda sig av google translate för att förstå hennes franska uppdateringar på facebook! Farfar och Tina har planerat att åka ner och hälsa på henne och jag har faktiskt planerat att hänga med och se så att hon lever och har det så bra som hon borde, vilket jag ju i och för sig tror! You gotta se it to believe it så att säga.



Det här är vad som står på schemat än så länge, sen kan ju i princip allt hända!

Myskväll!

Mats undrade om ja ville hänga med till feelgood och lyssna på ngt skräpband, dricka öl och ha kul men allvarligt talat så är jag dödstrött och lider av huvudvärk! Buu! Istället har jag en kväll med mig själv, något spännande i ugnen ett glas rött i den ena handen och en bok i den andra. Funderar på att sätta på Billy Elliot ! Skön kväll med andra ord, i all sin enkelhet!

Baby till salu !




Gör mig av med min bebis  -->
HÄR

Norge i ett jävla nötskal!

Håll i hatten och var beredd på en riktig avhyvlingen, "dear country"! För tillfället är jag så sur och irriterad som bara går att vara på allt som har något med Norge att göra! Jag hatar våran lägenhet för den är ful och jag trivs inte i den. Vårt kök är ROSA!? hur tänkte gubben!? Att det var hippt med lite rosa till det totalt groteska möblerna i den fulaste bruna färgen mina ögon har skådat!? Våran tvättmaskin tvättar i KALLT vatten så kläderna blir inte rena ordentligt. Vi har totalt varit utan vatten 5 dagar i Januari månad och när jag ringer våran hyresvärd beter han sig som en treårig otalesbar barnunge och säger att vi kan flytta ut om det inte passar oss. HALLÅ!? Jag ringer för att diskutera saker på en mogen nivå och det man får kastat i facet är dem orden och en lur i örat! Jag hade inte ens hunnit fråga hur vi skulle göra med frågan! Och just det, lär dig att läsa mailen!!! Våra skattekort har fortfarande inte kommit och det är ju alltid roligt att behöva dra 50% skatt! Eller kanske inte!? Hallå lilla posten, vart har ni gjort av dem!? Jag avskyr adecco som säger en sak och producerar ut något helt annat i slutet! För tillfället håller jag tusen år på dagiset, för när man sökt allt som finns så finns de ju inget mer att göra! Jag har ju kompetens och det här är verkligen det tråkigaste som finns! MEN , always look at the bright side !

Det finns dock ett par saker som är bra. Jag har fått en lista av Björn på alla drinkar och han vill att jag ska bli bartender. Hur nu i hela friden det ska gå till!? Vi får väl helt enkelt se om jag kommer ihåg vad det är i en Nalle Puh i morgon bitti när jag vaknar! En annan bra sak är att Jonas min kära arbetskamrat och gayfriend har lovat att köra skiten ur mig på gymet! Ja vi får väl se vem som piskar vem! På måndag börjar vi och det lär bli sjuhelvetes roligt!



OH CAPTAIN, MY CAPTAIN !

High five !

Igår tog jag tag i livet trots att jag hade migrän och var helt utpumpad sen nattens galna jobb! Frida kom hit och vi snackade om allt möjligt mellan himmel och jord medan jag storstädade vår lägenhet vilket var välbehövligt! Idag har jag kli i hela näsan pga allt damm! Dessutom är jag så fruktansvärt uttråkad. Det enda jag gör dem dagar ja inte jobbar är att agera hemmafru, powerwalka, springa, söka jobb och nörda dator. Kul liv. Hemlängtan är stor. När man är här vill man ju jobba så mycket som möjligt. Jag och Frida fick ju jobb i en klädaffär men snubben där hade redan hittat 2 andra så nu är det adeccos förbannade plikt att finna oss något annat att göra. Jag är gjord för att arbeta, jag älskar att göra nytta och känna mig behövd. Jag hatar att sitta hemma här i våran hemska lägenhet! Därför tackar jag mig själv för att jag står ut och gör det bästa av situationen, tar emot skiten och kastar den över axeln lika fort som den landar. På måndag har Jonas, min norska arbetskamrat på kongens lovat att börja köra skiten ur mig på gymmet tills Frida och Micke fixar sig ett gymkort. För finns det inget annat att göra här så är det lika bra att bli fit. Och om ja inte får något mer jobb så åker jag hem. Här kan man ju inte sitta och hemma skriker jobb efter mig! Men tack och lov, I'm a fighter, I'm superwoman and I'm a non stop believer! I övrigt har jag " The travel year" framför mig så jag ska nog härda ut!



pic: weheartit

mensvärk och fulla människor!

Hello peepZ !
Ja är ungefär lika glad som en gråtande unge och ungefär lika pigg som en totalt utslagen individ. YES! Igår var jag uppe med tuppen och tog en power joggingrunda på 1 mil! Bra kämpat Idis! Sen städade jag min garerob, hänge tvätt och lagade mat innan jag pös upp till fridis för lite kola tillverkning ( tilläggas ska att kolan blev skitgod)!! Frida fotade månen med, blev skitballt ! Runt åtta drog jag ner på jobb och var hemma vid 4 ! Nu är jag sjukt utslagen. Tack för maten igår Olle ochh tack för att du är en sån solstråle Aina! Björn fyller i övrigt 41 i år och ja mitt pappskalle trodde han va max 30 ! Undrar om ja vågar anta mig utmaningen som bartender eller inte!? Servera öl gjorde jag i vart fall! Och dansade fram i baren med Aina! Tänkte ta tag i livet och dra ut och träna! Men jag pallar inte just nu. Så tar fram snabel draken IGEN och röjjer av vårt dammiga hem! Här kommer lite smak på mina investeringar !



Tjena mellan bena!

Fy vilken snuskig rubrik men iallafall. Idag har jag varit i Svedala två gånger. I morse pyste jag med Micke till saab för att se vad dem kunde göra åt hans bil. Kan bara tillägga att norska hyresvärdar är SJUKT otrevliga och ohjälpsamma. .|. ! Senare när Sofie kom hem så drog vi över för att handla mat och tanka. Vi gjorde en runda på norby som i vanlig ordning slutar i lite shopping! Jag har ju gått och spanat in jackan G-1000 från fjällräven så jag slog på stort och köpte mig den, fick med mig ett par svarta vans med rosa och blå snörhål som får bli arbetspjux på kongens. Mina converse åker i soptunnan i morgon. Med andra ord så har dem sjungit på sista versen och är trasiga. Så ja bestämde mig för att de får bli ett par nya MEN till våren när de inte är geggigt ute. Annars kan ja ju likaväl köpa mig ett par svarta!? Sen var vi olyckligtvis inne i på en ittala outlet där dem sålde ut mina boda nova bestick för 10:-/st och då känns de ju dumt att inte köpa på sig. I vanliga fall får man en för 110:- så.... desssutom hittade ja en filippa K mugg från rörstrand till min lilla kaffesamling (hatar kaffe, men jag tänker på mina närstående kaffenarkomaner) och små mintgröna ljuslyktor från ittala som kommer göra sig fint i mitt kommande vita eleganta hem. vilken röra. Fotar i morgon i dagsljus. Ja LOVAR att lägga upp bilderna från Göteborg då med, igen och igen. Men innan de görs så ska de ut och motioneras. Sen ska jag och Frida gå och kötta killen på tistasentret där vi fick jobb men han blåste av det. I.D.I.O.T ! Men vi hoppas på dagis eller kolcentret! Go with the flow, jag har åtminstonde ett jobb och i morgon kväll blir det just jobb!

På kvällschemat !


Galen natt !

Tänker bara klargöra hur död jag är efter nattens jobb. Agerade diskplockare igår och med 1800 gäster var det en aning svårt att komma fram. Höll dessutom på att tappa 15 glas i backen när jag vände mig om och skulle springa ut i baren. Framför mig stod nämligen scream? eller neej, de va bara en stackar kille bakom allt blod som fått facet HELT sönderslaget. Där höll ja nästan på att spy. Tot om möblerad. Till råga på det hade jag migrän och blev trött i hjärnan efter att ha tagit ngt som skulle vara en norsk huvudvärkstablett.. ja fy fan ni kan säkert föreställa er situationen... Jag sprang hela vägen hem från kongens och deckade i sängen. Idag är det soffmode. Dead Woman Walking ! Sunday, Bloody Sunday !

1½ mils powerwalk!

Det tog ett förbaskat långt tag innan jag hittade rätt inne på iTunes och fick över låtarna till min nya lilla iPod homie. Men det var det värt för när jag satte igång den sen så kändes det så rätt. Ja körde över allt som fanns på datorn och all den musiken är ju gammal med tanke på att Spotify rullar i datorn hela tiden. Så under min powerwalk kom det ena roliga efter det andra rullandes ur lurarna. Avril va förresten helt kanonbra att gå till. Eftersom det snöade inatt så var det lite kämpigt där dem inte plogat. Men det blir ju bara mer effektivt så (Y) ! Springa ute nu känns inte angeläget med tanke på att det är halt. Där det dock va sandat gick det springa lite. Har spring i benen, precis som ja sjunger i "min sommarvisa" som förövrigt kom rullandes. haha! Får nog ta och styra upp det hela lite sen när isen på gatorna försvunnit. MEN det finns en låt som jag tror jag säkert lagt upp här innan men som jag tycker att alla borde lyssna ordentligt på MINST en gång i veckan. Jag lyssnar på den minst varannan morgon och den gör en så glaad. För allt i den är såå sant! Såå tack Helen, vår kära make up lärare för att du introducerade den här för oss! Kilade förbi coop och köpte räkor som jag tänkte fräsa i citron och vitlök sen, tror det blir mumma. Nu blev det lax, inte fel det heller. Ska fixa in bilderna från Göteborg men så länge, ta några minuter och lyssna på den här! :)




Andreas Wijk!



Herregud, killen är ju bara barnet och sjunger en av de bästa låtarna näst intill bättre än självaste Gavin som spikar orginalet! Vart va han när ja va i götet!? buhu

Nightmare!

vet inte vad jag ska tycka om att komma hem kl 04:10 på morgonen och mötas av att grannen under har brutalt sex!? Till råga på allt har jag vaknat med huvudvärken från helvetet men njuter lite av att man kan dunka musik och dansa runt halvnaken. Sofie jobbar hela dan och natten så för tillfället är jag ensamstående. Nu blire lunch och träning på det ! Inatt blir det jobb igen och jag ska försöka att inte hamna i garderoben. I går blev ja utbjuden på Kino vilket jag verkligen INTE känner för. Dags att vattna kroppen. Kan va eventuell vätskebrist som härjar efter alla mina moves här!

Center Stage, Tuuuuurn it up !

Hello kid d d d s ! Kom hem med tuppen i morse. Kanske inte riktigt men efter en halvt sömnlös natt med världens bästa Julia så var det dags att kliva upp runt tjugo i sex för att haffa tåget som skulle ta mig tillbaka till Halden. SAD, eftersom vi har haft så grymt roligt. Och det bästa av allt är att vi snart ses igen! Men för tillfället har jag mummsat på Center Stage, Turn it up. Finns inte en nerv som inte hoppar runt. Jag är så sjukt sugen på att dansa. NU! Och de kanske var en bra uppvärmning. Dags för jobb på Kongens, the party place ! I morgon bjussar jag på lite bilder från Götet! Soooo long eller OAO (overandout) som mamma alltid säger !


Andra filmer som de rycker i nerverna av är ex Honey och step up filmerna, mm lööööve it !

G Ö T E B O R G !

Yes, om en timma går tåget mot Göteborg och min kära barndomskompis Julia! Hon är en av de som jag känt längst och som jag också har dem roligaste minnena med! Så nu tänkte vi ta ett par dagar till att bara fylla på minnestanken med ännu mer! Har hunnit med morgonpowerwalk, packa och betalat EN av våra fina elräkningar som sist låg på 240 och som nu landade på 1552:- ! Tror inte jag vill se den andra....




Isn't it ironic


All tomorrow´s parties !

Most of our life is a series of images that pass us by like towns on the highway. But sometimes a moment stuns us as it happens and we know that this instant is more than a fleeting image. We know that this moment, every part of it, will live on forever.

-> 2011

Just för tillfället har jag gjort något galet roligt. Mer om det får ni reda på i morgon. Men för tillfället är allt grått, trist och blött ute så just precis därför tänkte ja trotsa vädret och ge mig ut på en långpromenad! Här är något jag vet & hoppas 2011 kommer erbjuda !


QUIT YOUR JOB
BUY A TICKET
GET A TAN
FALL IN LOVE
NEVER RETURN



F O C U S

Smisk på skinkan!

För ett par dagar sen tillverkade jag en skinka, dvs, jag gick först och sköt den i disken på eurocash sen tog jag bort all äcklig konserveringslag, griljerade den och pussade in den i ugnen. Skinkan säljer dem ut för 20:-/kg och det kan vara det bästa och billigaste man kan äta nu! Jag tror det var förra julen jag upptäckte hur gott skinka faktiskt är. När alla satt och åt julgodis satt jag och åt julskinka med whiskysenap! haha. Lätt som en plätt är det med. Så here we goo !


blanda
5 msk stark senap
2 äggulor
och bred över skinkan med sked el pensel
på ovansidan men om det är ett lager späck/svål
så skär först bort det men inte allt fett.
att ta bort det innan man äter i så fall annars kan det lätt bli torrt :)

1 dl strbröd
strös över och låt stå i ugnen tills gyllenbrun ca 15 min i 225 grader




Smisk på skinkan !

Swedish grace !

När vi var i Nordby så köpte jag en Te kanna på Indiska som jag tycker är stenhård. Den passar egentigen inte in med resten av köksinredningen hemma hos mig men det struntar jag i! När vi var där så var vi inne på någon köksoutlet där dem sålde rörstrands swedish grace i olika färger. Jag blir såå sugen på det vita och rosa... MEN man kanske ska tänka på att man inte ska bo ensam hela livet utan med någon som kanske hellre skulle äta på något mer neutralt!? Men då funkar ju det vita!!!  Jag tror faktiskt jag har djupa tallrikar i det vita som kommer från farmor. Man kanske ska fortsätta? Blanda är ju också snyggt.   Noo  panic !



Kolla in de mysiga guldiga detaljerna!


Blanda är faktiskt snyggt !


dagens innhåll!

Idag har jag haft en sån där hel bra dag som innehållit det mesta!

Sovmorgon
Chill i soffan med serier
Städat
tvättat
diskat
Gått en långpromenad
jobbsök
Tränat skiten ur mig på wii tillsammans med frida
Serienördat med fritchoff
myst framför oth med ett oslagbart sällskap,
både bredvid och på dataskärmen 60 mil bort....

M O N D A Y !

Ibland är det gött att bara ta det lugna makaroner i soffan. För tillfället är det precis det vi gör. Jag tänkte antingen ta mig ut på en promenad eller börja städa vårat dammiga hem. Båda ska hur eller hur göras så det är väl bara välja vilket som ska göras först. Senare blir det häng på dyrendalsvein med Fridis! Medan Micke och Sofie jobbar så drar vi ett wii lir och lite skinka tillagning, tjejsnack är ju också alltid nödvändigt!



Jag tror vi gick i sjunde klass!


Inlevelse!

Med inlevelse och känsla. I vissa röster faller man bara. Tyler Hilton har en sån röst. Jag föll pladask i den för flera år sen. Någon gång ska ja se honom live. Likaså John Mayer. Grabbarna med rösterna att lyssna till en skön kväll. Någon gång ska ja se honom live också . slut



The only one of 5; exception
The child of your pride, deception
And on your list of things to do
Is make me fall in love with you
You find one, you want one
Cause I'm one, who plays

You can't say what you want or

Take what you want or
Choose the moods that you fake when you want
You said your life needed something special
Which you don't have


Clouds of sulfur in the air
Bombs are falling everywhere
It's heartbreak warfare
Once you want it to begin,
No one really every wins
In heartbreak warfare

And I'll let you know
When it comes, when it comes
I'll let you know

But don't stay up for me

Don't wait up for me
If I'm not home

Tjut rött, bli trött!

Okej! Jag klarade av att lyfta röven, pallra efter ett glas rött och oth boxarna. Nu ska det bli marathon!

Gourmetmiddag 2

Ikväll har vi, jag, soffan, frida och micke avnjutit gourmetmiddag nr 2 i våran lilla stora 5 rummare. Tyvärr är jag så mätt så det skulle inte förvåna mig om jag växer fast i Soffan pga förflyttningsproblem. Här styrdes det upp baconinlindad kyckling fylld med fetaost och soltorkade tomater och till det serverades klyftpotatis och bärras sås såklart! Till råga på detta så hade dem med sig en blåbärspaj med handplockade blåbär från våra kära skogar där hemma. Blåbärspaj är det bästa jag vet så det satt som en smäck. Dock lite för mycket känner jag nu då magen håller på att gå i ett antal delar. Var inte så här mätt ens efter julbordet julas!! Hos Frida och Micke bjöds det i fredags på kycklingwok med nudlar som också var utom denna världs jords gränser. skitgott med andra ord. Har varit utan något sött helaa veckan så pajen satt som en smäck. Men i morgon börjar vi våra hälsosamma liv. På em ska ja hem till Frida och lira wii, antagligen naken då ja har svårt att tro att ja kommer i några av mina jeans... Natten bjöd i övrigt på jobb på Hannestadgården där jag satt i garderoben, eller snarare stod på en vinglig pall och försökte överleva alla idioter som hade svårt att förstå det svenska ordet VÄNTA! Mööörde ma. Fick hunda spänn av en gråtandes kille som visste precis var hans jacka hängde, vad den hade för nummer och vad det var för märke på den! Och hundra pängar i dricks. Bra för att vara där. På gatan var det översvämning så ja hade vatten upp till knäna. KUL HIMLA JUL. Nae, men när man lika väl är blöt så gör det ju inget om man traskar igenom nästa pöl med. Så de va precis vad jag gjorde. I converse. Bra drag. Håller på och försöker få tag på Julia med. Hon verkar vara utanför kontaktnätet. Hoppas hon inte jobbar i början av veckan. Isåfall blir det en snabbsväng med tåget till Göteborg till min goa gláa och klämchecka B-rud!



Hemlängtan!


YO BRYSCH!

Hej & hå! Adelinn har varit här, fixat och trixat och jag har beslutsångest. Herregud vad har hänt med mig. Jag har aldrig haft ångest över något innan och nu kan ja aldrig bestämma mig längre! MEN, vem har sagt något om panik!? Idag har vi varit på Nordby och gått loss. Jackan som jag ville ha var slut och jag kände inte för att dubbeltälta i en strl större. Den andra jackan har ja strl ångest i. GAH! Jag hittade dock en flashig kavaj och en den absolut charmigaste te kanna jag någonsin skådat. Det får ni se i morgon. Tänkte slänga in bilderna på det jag hittade i Torvbyen när jag var med Sofie nu innan vi pyser upp till Frida och Micke för lite middag, Wii spelande och trevligt bänghäng! I övrigt sitter vi i ett kolsvart hus. Elen är på G upp i topp så vi kunde läsa med ett par tusenlappar mer, haha. Vad fan är detta!?


















Fornarina
BIKBOK
Lindex
Gina
CMYK

Hur bra är det inte med mössor för 10:-/st? (Y)


ida, jag tycker om dig. / Adelinn

tjena.

adelinn här, sitter och pillar lite på idas blogg, så passar på att göra ett litet gästinlägg med. ni ser att jag fixat designen lite va? haha, allt går om man bara vill.  Men får inte själva inläggen&bilderna bredare, någon som kan hjälpa mig? får damp snart för att det inte blir som jag tänkt mig.

den här bilden är till dig idus, bara för att visa.....hur lycklig jag är för att vi snart ses igen. hur glad jag är för att jag har dig. hur mycket jag uppskattar att du har funnits där typ all the time....osv osv. du vet ju redan att jag tycker att du är bäst. sen kan ju människorna som läser det här tro vad dem vill! haha.

PUSS MY LOVE

Pigg Individ !

Igår kväll när Soffan gått och lagt sig bestämde jag mig för att inte gå in och flytta alla prasselshoppingpåsar i sängen utan la mig ute i soffan, satte på step up 2 och fyllde på kärlekstanken! Hur snygg är inte Robert Hoffman som spelar Chase i tvåan!? Cruuush! Min plan var att vända dygnet så att jag skulle vakna ungefär nu och slippa ta en powernap innan jobb1 men icke. Kl 10 var ja pigg som en nötkärna och började plocka in tvätt och städa garderoben! Nu har jag ätit mat, ska klä på mig lite varmare kläder och bege mig upp till Micke som är ensam hemma då Frida har första dagen på postitlapp tjofräset! Hoppas de går väl för henne. Dagens andra fundering är om man kan använda backen ner från Fredrikstens fästning som skid/snowboard backe! SJUUKT SUGEN! Det blir nog en aning offpist. Men vad kan göra en mer sugen när man har en brant backe full med snö utanför fönstret. Går liksom inte undvika. Shit! Bjuder på gårdagens shoppingrunda senare, soo looong!

Pepp1 !

Idag har jag varit med Sofie på CMYK där hon jobbar! Anledningen till det var att vi på hemvägen skulle gasa förbi Östfoldhallen och lämna in min Nyckel. Hon började kl 9:30 och skulle sluta vid cirkus 1. Som tur i oturen hade inte Virran någon röst så Sofie fick ta hennes pass till 4 ! Men vi roade oss med allt från indianväskor till att diskutera Ullared! Vi har konstaterat att vi båda vill dit och vad vore mysigare än en liten semestertrip dit. Vi kanske till och med får medverka i programmet....? Förhoppningsvis har dem lagt ner det projektet! Hur som haver fick ja inte krama om en enda i Östfoldhallen. Riktig tabbe att ingen av mina homies var på jobb idag!
Men för att återgå till något helt annat. Mitt största problem nu är att jag bara extrajobbar på Kongens. Eftersom det bara är någon kväll i veckan och kväll/natt på helger så generar det inte någon särskilt brännhet inkomst vilket vi ju är här för. Jag har sökt som en dåre nu så jag hoppas på svar då jag redan är rastlös. Har iof fått svar från ett Café, men hon smsade och undrade hur gammal jag var. Kanske skiter det sig eftersom jag inte har fyllt 20 än! Men det är ju inget jag kan påverka. Skrika på mamma och pappa för att dem inte fött mig nu i början av Januari istället. Då hade jag ju till och med kunnat kört ut mat här i Halden. ha ha. Nej verkligen inte, men jag HOPPAS verkligen på att det bästa sker NU!
I morgon får jag iallafall gå ner till Kongens och känna mig lite behövd. I Onsdags satt jag i garderoben vilket inte är det rockigaste men med tanke på att jag kände mig bakis, hade migrän och bara ville sova så var det rätt soft. TRODDE jag ja. Undrar vart allt folk var fram till kl 00:30? Ja dem gjorde förmodligen det jag hade velat göra, viiila upp sig! Sen fick ja stå ut med en Göteborgsfarsa som hade lite ångest över att hans 7 åriga son snart skulle stå där pappa stod och ragga på mig i garderoben. Ja de va så han uttryckte det. Den skönaste grejen kom nog dock från killen som aldrig hade dejtat någon. Han var för full för att komma ihåg det här dagen efter och tur var väl det men han kläckte iallafall följande; " Jag har aldrig gått på dejt, vill du gå på dejt med mig?" Jag ljuger ihop något i stil med att jag har pojkvän men ler vänligt och önskar honom lycka till, allt för att bara bli av med honom! FyllOt säger då " Jahaa, äru från Stockholm ällllller" ! Klockan 4 på natten/morgonen så var det rätt underhållande! Vid kvart över 5 däckade jag i min säng och vaknade upp kl 13 för att bara ta det lugna makaroner i soffan med Soffan! :)

Så idag har jag brännt stålar på endast nödvändiga saker, ni får glutta i morgon för nu ska ja in och hänga med Mia Skäringer och boken "Dyngkåt och hur helig som helst". Vilken pangbrud säger jag bara !

Jag måste bara säga...

...att jag är förabannat bra på att slå halvt ihjäl mig...


innan jag skulle ner till banken lyckades jag med konstycket att halka på sladden och ramla på stolen inne i matsalsrummet. det gjorde jävligt ont i armhålan, och vips så börjar de droppa blod. säger bara en sak, akta er för sladdar i hörnet av ett bord. har nu en rosa armhåla, något svullen och förbannat ond. AJ!




"If this is what we’ve got, then what we’ve got is gold"

Helt otroligt hur man pallar efter så långt "uppehåll". I början av september sprang jag tjejmilen, något som jag tränade inför hela sommaren. Det var bara det att dagen innan kom vi hem från en veckas semester i Turkiet, med snoriga näsor och en ond hals för min del. Vi packade ner träningskorna för att kunna hålla igång lite innan avstampet. För det första så tror jag att träning när man har vätskebrist även att man druckit 3 l vatten om dagen inte är någon större höjdare, närmare 40 graders värme och spysjuka härjade även den någon dag så den enda träningen blev tsunamivågor, shoppingrundorna och en galen kväll då jag hade myror i brallan och drog med Sofie ut på den kortaste träningsrundan jag varit med om. Vi var nog ute i en kvart och kom tillbaka halvt dyngsura av svett. eh?
Som några redan vet så har jag tidigare orienterat och jag hade faktiskt riktigt bra kondition. Vi hade dagar på högstadiet då vi "tävlade" i 800 m, längdhopp, 60 m, höjdhopp m.m. Jag har ett antal diplom därifrån som ligger hemma i en låda i garderoben! När jag gick i åttan så slutade jag pga att pojkvän, vänner och skolan tog den tiden. ( När man bor på en Ö så är planering no 1 för att allt ska funka ). Men jag har sen jag var liten alltid varit en bestämd tjej som gjort det jag har velat, det fick jag nog bekräftat genom dessa orden "Ida, dig sätter sig ingen på", som i detta fall betyder att jag gör vad jag vill utan att bry mig så mycket om vad andra tycker!!!
Så nu har jag dragit igång peppet. Kom precis in från en totalt livsfarlig "bambi på hal is" löpar runda och har gjort lite styrkeövningar på vardagsrumsgolvet. Ja, ett månadskort på gymmet här kostar 750 NOK så ja tänkte överväga någon vecka till och se hur det blir med jobb och så! Men jag har bestämt mig. Jag älskar att träna, jag älskar resultat och jag älskar att må bra. Så, If this is what I´ve got, then what I´ve got is gold. Nu kör jag, STENHÅRT!

Vilken miss, en riktig diss !

Ja det blev ju en blandad & rörig men till slut, en ganska så bra förklaring av mitt 2010. Det mest pinsamma måste ju dock vara att lillsysters 18 årsdag missades där i September. Gosh, ja e jävligt ledsen för det Anna! Just därför får du ett eget inlägg och en liten kärlekshälsning och en liten vink av att jag redan saknar dig. Jag hoppas vi ses snart, eller iallafall inte om 2 månader! Tack för bränslet i Jul. Nu ska jag köra i mål, ser fram emot vårat äventyr!!!

 


2010 - The past!

Jag måste väl erkänna att jag egentligen har sorgligt dålig koll på vad jag gjorde året som gick. Iallafall sånna månader när man egentligen bara går på autopilot och hoppas att någon ska komma och ta en med storm. Därför ska jag bjuda på ett bildkalas med sånt som hände och som verkligen hade en mening och betydelse. Vi får väl se om detta slutar i kaos eller om det trots alla mappar med namn som, "sthlm baby", "gardinstolpe", "Berlinos", "smultron, hjärtan och RIGA" kan bli någon ordning på det hela!

Avslutade året med någon som jag tyckte väldigt mycket om och
Började året med korvgrillning på Björkö tillsammans med familjen & Sofie!






I Februari drog jag, mamma, mormor och Anna vår traditionella trip till huvudstaden för lite shopping och kulturella nöjen. Det var en miljon olika känslor inblandade i allt och jag lärde även känna en brud genom mina lila converse, Adelinn!





Nu är vi inne i Mars, min alldeles egna månad som jag delar med många andra. Den sköna åldern 19 firades och peppet inför balen, studenten och allt annat härjade. Med andra ord, livet var en fest och killarna på stationsgatan bjöd in till sovplatser och fint häng! Is var det också så vi åkte scoter och myste hemma!






April smygde sig på och jag och Anna packade våre resväskor för att bege oss till Tyskland tillsammans med Farfar och Tina. Vi hade en helt fantastisk trevlig resa med god mat och många sevärdheter. Osterheise? är ett ord som alltid kommer leva kvar och även fartkamera! Jag hittade även min jeansjacka som jag hade i 5:e klass!? och vi hade sjukt roligt på grön mat med Ann!













& så knackade maj på dörren! vi fick våra studentmössor, klänning till balen fixades och vi hann med att åka till Oslo för att fira farfar. Mysig månad då även engångsgrillen härjade ute på löga tillsammans med fina vänner! Vi tryckte kalendrar som PA och fina Frida agerade fotograf! Vi gick balen och allt var frid och fröjd men någonstans spökade skiljsmässoångesten!












& så kom Juni som vi alla väntat på tillsammans med vemod och ont i magen. Efter mycket letande efter spa och sånna mysiga ställen i vårt avlånga land insåg vi att det billigate alternativet var Riga. Ett gäng på sex brudar packade väskorna och tillsammans med två morsor bröt vi mot alkohol lagen och akutpengalagen! OUPS! Vi insåg att Spa´t var toppen och att vi skulle köpt på oss mer underkläder på marknaden! Studenten kom springandes med stormsteg och vi hängde överallt och ingenstans. Livet var en fest och så här i efterhand så förstår jag verkligen varför alla säger " TA VARA PÅ DAGEN" ! Det är en av de bästa dagarna i hela mitt liv !!!












Sommaren började och jag begav mig mot Björkö. Tiden går fort när man har roligt, det är Juli allihopa. Jobbet på Grindö drog igång och där spenderade jag nästan varenda dag! Undantaget var väl en enstaka solig dag och ett par regninga sådana. Men många härliga dopp och kvällsturer på sjön i solnedgången blev det!





Augusti kom och i mitten av månaden tackade jag för ännu en sommar på Grindö och laxboa. Är man skärgårdstjej så är man. Adelinn och jag tog en spontantripp till Malmö med Martin, Simon och Dennis! Vi hade sjukt kul, var på spelningar, umgicks med tre små apor och sjöng på eldkvarns "full för kärleken skull" nästan HELA vägen hem! Efter den resan kände jag att jag var i stort behov av semester och vad passar då bättre än att dra till Turkiet med en bästis! Jag slog även på stort och köpte mig min EOS 500D! Åkte med Martin upp till sthlm där jag träffade Sofie, kirrade nya skor och hade det allmänt gött innan planet lyfte!







Vår Turkiet resa blev outstanding. Vi hann med mycket. Vi gjorde en resa till pamukkale där jag missade hela poängen, de vita fina kalk klipporna. Jag spydde halvvägs och blev omhändertagen som om jag vore det ömtåligaste som fanns. Tack turk 1, 2 & 3 ! Vi hade en härlig stund i solnedgången uppe vid borgen, simmade med delfiner och badade i tsunamivågor. Fler bilder finns i Kategorin Resor ! När vi kom hem till kalla Sverige var det bara att dra på träningskorna för att springa tjejmilen. Vi fixade det på en dryg timma med snoriga näsor och halvonda halsar.  You are your own limit !







September kom och jag hjälpte pappa med diverse saker. Började måla grannarnas och vårat egna båthus och gick och väntade på en kommande norge flytt ! Passade även på att knäppa med kameran som en galning. Fiskade med pappa och tyckte livet var slött skönt !












Oktober kom med stormsteg och det var dags för hejdåparty, skördefest och Norgeflytt! Vi hamnade i Halden av alla ställen och jag började jobba på Kongens brygge och Hannestadgården och fick världsbra arbetskamrater!








 

November innebar arbetsökande för min del. Jobbade så mycket jag kunde på Kongens/Hannestad, städade på dagis på kvällarna och hade sovmorgon med arbetsökande dagar. Familjen Jönsson/Stenborg kom på besök och vi åkte ut för att se oss om. Käkade färska räkor och fick sol på näsorna. Fick jobb på spekemat och blev placerad i Östfoldhallen den 24 nov! Träffade många nya härliga människor och blev arbetsnarkoman på heltid! Julpyntade för att komma i stämning!








 

December gick fort. Jobbade varenda dag med undantag för 2 söndagar! Helt sinnesjukt men inbringade en stor fet lön vilket inte satt fel. Ska jag sammanfatta månaden så var den utpumpande och fylld med pölse, ÖVERALLT! Kom hem till Jul tack vare Frida och Micke, fick fina julklappar, hälsade på mormor och morfar och avslutade ett bra år med en bra början på ett bra sätt här i Halden med familjen och Jönssons/Stenborg !

 








G O T T  N Y T T  Å R !

 

 

 


1/1 -11

Det är första dagen på ett nytt spännande år. För tillfället har jag migrän och ska om 20 min dra och göra jobbcomeback på Kongens! Kuuuljuuul. Skulle hellre gå och släcka lampan men vad gör man inte. Ska bli riktigt kul att träffa goingarna där nere igen. Död i morgon men heeej hooo lets gooo partypeople !

RSS 2.0