It feels like home to me !

För första gången på 8 månader känner jag mig som hemma där jag ska bo. Har varit fullt upp och ös med medvetslös hela helgen så ordentlig update kommer. Ligger i soffan i mitt nya hem och ska sätta på Firsta Daughter innan jag släcker lampan för dagen! I morgon ska ja köpa galgar, lämna nycklarna till damhauggata 30 och jobba. Ska även få en säng och rota fram träningskläderna! UNTZ!

I´m just a serious girl.....

.... in a fucked up world!

3 sjuka händelser !

Okej, jag fick börja lite senare på kongens så jag har diskat upp hela köket nu efter att ha städat dagiset. Idag har det hänt 3 sjuka saker;


1. Det börjar med att jag och Sofie ska ha ett break i solen med solning och mat. Vi lägger oss på asfalten framför huset eftersom det knappt är någon sol bakom. 20 meter rakt över asfalten finns det en gräsplätt där alla mörkhyad kidz krigar och leker allan så vi tänkte så här. Om vi lägger oss där så kommer vi garanterat vara mos eller indragna i någon affrolek å behöva ta på oss mer kläder. Så nej. Vi la oss utanför huset. I ugnen hade vi baconinlindad kyckling som jag gick upp och tittade till. Tog med mig sallad & kycklingen ut, och i samma veva kommer det en dam som påpekar hur olämpligt klädda vi är ? Tyst för mig själv tänkte ja "Wtf, va fan solen skiner, det är varmt och hemma är iallafall bikini & picknick mer normalt än att gå runt i burka eller overall när solen steker"!!! Sen började hon babbla om att män tittar och att det fanns gräs. Så hon menar att deras ögon inte räckte 20 meter rakt framför oss då eller!? Tuggade i mig den där kycklingen på det sexigaste sättet som gick. Resultatet blev att Sofie tappade sin kycklingbit när en kille gick förbi. Ja, säga vad man vill men det verkar finnas folk till allt.


2. Sofie reser sig lite senare upp och går in för att plocka ihop sig innan hon drar till jobbet. Vår granne som bor under oss kommer hem och börjar babbla med mig, klockan är nu ca 3! Hon öppnar sina fönster som ja ligger precis nedanför för att vädra vilket är helt förståerligt. 20 min senare kommer hennes karl hem & inte ens 10 min efter det har dem ganska så förskräckligt högljutt sex så ja tar min handduk, reser mig upp och går in.! Oh dear lovers, ni kunde väl ha stängt fönstren iallafall!?


3. På väg hem från dagiset och en bit in på vår gata så kör en bil ikapp mig. Killen i bilen vevar ner rutan och frågar om jag är ny här. Eh nej säger jag som lyssnar på musik samtidigt som ja försöker skriva ett sms. Nehe hur länge har du bott här och i samma veva ser han ut som ett frågetecken och frågar då om jag är Svensk. Sen i oktober & ja svarar ja lite halvarogant. Vänder mig om för att titta vem som egentligen sitter i bilen. Hej Hunk! Vet du vem lasermannen är säger människan då. Visste seriöst inte vart jag skulle ta vägen. Va fan är det för fråga!? Ja säger ja och fortsätter gå. Ja vi ses på byn senare då. ÅH skjut mig vad jag önskar att ja inte jobbar ikväll! På min tröja så stod det ju inte Kongens brygga eller så!? BÖÖÖÖ!

Nu hoppas ja att Ole snart kommer och räddar min ljudingång. Får inget ljud ur tillkopplade högtalare eller hörlurarna. Oh i love helpdesk!

Bio, sjöbris & fina killar!

Igår koste vi oss massor, jag och Sofie. När hon kom hem från jobbet tog hon en snabbdusch så kilade vi ner och åt god mat på sjöbris. Jag käkade sushi & sambon surplade i sig god varm fisksoppa i det blåsiga ruggiga vädret. Efter det tog vi turen förbi dagiset för att städa upp röran efter kidzen & sen bar det av hemåt. Ole & Per hämtade oss i vrålåket sen bar det av till Fredrikstad och direkt in på 3D bion, pirates! Vi hade riktigt roligt åt våra nya prada brillor och grät floder när vi inte fick ta med dem hem. Jag var kissnödig redan när vi gick in på bion men ville inte smita ut. När vi sen kom ut från bion så var det stängt in så det var bara att hålla sig hela guppiga vägen från Fredrikstad & hem... Det dunkades sommartracks som denna goding. Norska i all ära. Haha, ja bion var ju till och med på norska. Tror ja börjar känna mig riktigt som hemma.! Hvada hemma!? Nu är det dags för dagisstädning & sen ner på kongens för lite servering och förhoppningsvis baren. Jobbar för kim och tror inte han skulle stå i baren i kväll. Smiter nog in där iallafall! Flyttstädningen är i full gång och fan vad skitigt det är här. Har lite halvångest över att skiljas från min 7 månader gamla sängkompis. Funderar seriöst på att lägga ut en annons på Finn.no. Sängkamrat sökes! Är bara två dagar kvar till jag är ensam här med mina norrmän. Vemodigt? Ja! Helt klart!
Verandahäng i sambons myströja, har skiljsmässoångest trur ja!

H.J.Ä.L.P !?

Grattulerar Björn Harald Bråthen till att jag ska flytta in hos honom. Jag kommer fylla funktionen "att ta plats" Har nu packat ner mina kläder!!! Täcket står på kanten och ett blockljus fick jag visste med mig också. Satan i gatan, vart kommer allt ifrån!?!?!


The game - better days !

Flyttstädar men har fastnat framför skärmen! Skit! Går inte bädda in videon så langar länken till en bra låt enligt mina öron! Snakkes later alligator! ->> HER

Catched!

Idag har jag varit fångad....
... i en tisha från weZZzzZZzzzc

What happend!

I Fredags tog jag Ole, Per & Are under armen packade in oss i bilen och åkte till systemet i Sverige & till H&M för att finna mig en vit kavaj vilket var omöjligt eftersom det inte fanns någon. Crap! Det hela slutade med förfest hemma hos oss  med ett dussin killar och lilla jag! Jag stod i köket och agerade drinkmaster & öppnade rusbrus med en snusdosa. Dansade och hade det kul på kongens till Ole som bangade kom och hämtade två slitna individer. Åkte hem hade mys efterfest och somnade som en stock. Igår låg jag på vårt trädäck här ute helt lamslagen med spritpapprena i ena handen och vattenhinken i den andra. Mitt huvud kändes lika tungt och raserat som WTC när det rasade tror ja. Fy farao. Skypade med lillsis & längtar såå till studenten. Gick och jobbade på kongens vid halv elva och fick kramp i hjärtat. Gött. Snackade skit med Sofie när vi kom hem till kl 05 och vaknade nu vid 12:30! Skön Söndag. Kanske tar vi oss en sväng till Sweland för lite sista handling. Måste städa barnehage med och utanför fönstret häller himlen vatten på oss. Mysigt enligt mig.




Langar en bild på mig själv i favoritjackan & med tummen upp till min lillasyster som jag är SÅ stolt över. Kämpa in i det sista nu älskade du !!!

lätt som en omelett!




Här är något av de bästa frukost/mellanmål man kan göra, omelett!
Så otroligt gott och mättande och framförallt enkelt.
2 ägg
½ dl färska skalade räkor
¼ röd paprika
½ dl riven ost
1 msk vatten
salt & svartpeppar
1 msk olivolja till stekning
citron
dill

Hacka paprikan & vispa sönder äggen i en bunke. Tillsätt paprikan, den rivna osten, vatten & kryddorna. Värm upp olja i en teflonstekpanna & häll smeten i pannan. Sänk värmen till medel och låt den ligga och grotta i pannan tills den stelnat. När den nästan stelnat lägger du på räkorna, dillen och citronklyftan. Servera med ett stort glas mjölk, vatten eller någon hemmapressad juice! 

På ett ungefär innehåller denna måltid 32 g protein & endast 4,5 kolhydrater vilket är kanonbra!
Tips: byt ut räkorna mot bacon eller skinka om det faller dig bättre i smaken! :)

Nashi Argan Beauty Treatment!

Min sambos mamma är hårfrisörska och för ett par veckor sedan när Sofie kom tillbaka till Norge efter att ha varit hemma en sväng hade hon med sig en liten söt flaska med kärlek i. Nashi Argan är en blandning av 100% organiska oljor, argan & linfröolja. Det reparerar, ger näring och glans till alla hårtyper. Används som ett serum och appliceras direkt efter schamponering. Fungerar även i torrt hår. Produkten går liksom in på djupet, tar bort frissighet och försvinner in utan att tynga ner och lämna håret som en stor fettklump! I´M IN LOVE!
Den här underbara produkten ligger runt 250:- & är en kanonbra investering för slitet hår som man håller lite väl kärt för att klippa av! Ser så mycket fräschare ut direkt efter första användning! Extra + för att både flaskan & kartongen är gjord av återvunnet material!




F e l i x !

Det här är Felix, min nya kille! Är helt såld på honom! ♥



Cheers !

Solen skiner & fåglarna kvittrar! I morse kom jag hem vid halv 7 från jobb & en kanonkul "efterfest" med björn, christian & carlo & vaknade senare av ett sms kl halv tolv! Klarvaken gjorde jag mig iordning och gick iväg till banken med upphittade 2000:- i min kavaj! Har även varit en sväng förbi gymet och betalat mitt gymkort. Är snorig så det blev ingen träning idag. Fick en Felix istället att ta hand om och vi ligger för tillfället och steker på vårt trädäck. Om en timma kommer soffan, då blir det en promenad ner till hamnen för att käka glass! Efter det dagisvaskning och kvällshäng framför reseplaneraren!!! En helt kanonbra dag helt enkelt!



RSS 2.0