SPRING, your invited!

På marken utanför vårat fönster här på damhauggata ligger snön och isen om vartannat. Det är dödshalt och redan den 16 februari. Idag gick jag hem från min 3:dje vecka ute på Kemetyl här i Halden. Känner mig gammal när jag säger att tiden går fort....  Jag har jättemysiga arbetskamrater och vi har det verkligen roligt på jobbet. et blir ju va man gör det till, Ikke sant!? Synd att kameran är förbjuden. Det finns mycket där jag skulle vilja föreviga. Att gå upp kl 06 på morgonen tar emot lite men pengarna rullar in och livet känns i övrigt gött! Tänkte nu ta mig en dusch och hoppa ner och sova lite. Inatt står det jobb på schemat, likaså i morgon och på söndag tänker jag bara sova ut!

Har passat på att fynda lite, spring I welcome U !










H&M är billigt, bra och snyggt! Den sista kavajen fyndade jag hem för 39:50, kudden är precis som jag vill ha den, baddräkten kommer bli snygg i ett par slitna jeans shorts i sommar och linnet älskar jag redan! Byxdresser är snyggt och svart är enkelt . slut

Det man inte har....

... det ser man till att skaffa sig. Yes, det jag syftade på var följande. Vi låg och tittade på blue crush för någon vecka sedan och jag kom då fram till att jag vill ha en virkad överdel. Nu har jag hittat ett dödsbra mönster så i morgon tänkte ja försöka hitta mig en sybutik och införskaffa mig en virknål och garn. Kärringvarning jag vet. Men hur gött är det inte att gå runt i sitt eget!? Så det man inte har, det ser man till och införskaffar sig och om man inte kan införskaffa det så får man producera fram det. Kommer bli döds najs till solpussad hy och ett par jeansshorts i sommar! Adelinn jag vet att du är sugen så om det inte går åt helvete så gör jag en åt dig med !


Day 06 - What is ♥ !?

Just precis på blanka alla ♥ dag tyckte jag det här kapitlet på "The list" passade som handen i handsken. What is love? Idag är dagen då alla kära myser till det extra mycket och alla singlar deppar. Eller kanske inte? Hälften av alla mina vänner på facebook som har förhållande verkar deprimerade idag! Lider ni av någon slags ångest eller? Jag förstår 0! Just idag skattar jag mig lycklig åt att vara singel. Jag har tillverkat världens gourmetmiddag till Adelinn, hon fick kokt potatis, sås, panerad torsk och till det vin. Dessutom tände jag tusen ljus, eller iallafall 2, men de va dem två huset hade att erbjuda. Måste väl endå vara en obotligt romantisk vän!? Nåväl, dags att komma till dagens ämne.


Kärlek är en känsla alldeles för stark för att förklaras med ord. En känsla man har för något/någon! Kärlek för mig är mina underbara vänner, nära som långt borta. Dem betyder otroligt mycket för mig och gör varje dag till ett nytt äventyr med nya händelser och upplevelser. Just idag vill jag ge er alla en riktig kärlekspoke. Puss på er mina fina! Kärlek för mig är även min fina, underbara familj. Min hund som jag saknar mer än någon kan förstå. Det lilla glädjeskottet som alltid kommer flygandes emot mig som en projektil. Hon som ALLTID viftar på svansen och som vill slicka på ens fötter, (fast det är äckligt så hade du lätt fått göra det idag)! Kärlek för mig är även att vakna upp på morgonen av att någon pussar en, att bli omhållen, fina ord och kärleksfulla betydande meningar som kommer från hjärtat, frukost på sängen, uppskattning, små gömda brev, ett varmt bad, massage, film, mys i soffan, middag när man kommer hem, överraskningar. Ja, jag uppskattar det mesta och tycker inte att kärlek måste vara något stort. Gör det istället inte större än vad det är.! Det blir så mycket bättre då. Men BARA för att det är alla ♥ dag så innebär det inte att alla andra 364 dagar på året inte bör innehålla detta. Tvärt om! Liva upp en vanlig dag och gör någon glad! Från mig till alla er, riktigt mycket kärlek! & P.s ta hand om varandra D.s !




Peaceful saturday !











Jag älskar när saker och ting bara får "ta sin tid" och komma som det kommer. Det är på något sätt fridfullt och skönt. Igår tog jag tag i livet, styrde upp en kladdkaka och tog med Adelinn upp på festningen. Vi kom drygt halvvägs med tanke på att dragningskraften gjorde så hon fick förskräcklig huvudvärk, även kallat bakfylla!?!?!? Vem har sagt att man inte kan ha picknick mitt i vintern? Riktigt mysigt och gött! Gillar dig, sambon min ! ♥

En Fre(e)dag i Halden!












Inflyttningsfest hos min Kongens kollega Hans-Peter!
Kvällens outfit; Vit skjorta från BIKBOK, Kavaj från H&M, öredobber från CMYK
Klocka D&G och ring från Gina!
P.s Att dansa till klockan 06 är min nya grej D.s

jobbjobbjobb!

Inatt blev det jobb igen och tack gode gud för att natten blev mindre dramatisk än i fredags på det obehagliga sättet. Dramatiskt är det alltid där nere men vi har sååå kul. Tackar Anja, Stine, Kim, Hans-Peter och Björn för en sjukt bra kväll! I veckan jobbar jag 07:00-15:30 på Kemetyl och på Onsdag även på Kongens från 22- 04 cirkus! Sova kan man ju göra i graven! Ikkee sant? Efter jobbet sitter vi alltid och dillar lite persilja och jag började diskutera mina planer! Jag är ju lite sugen på att spendera en sommar här men endå inte. Åker man hem till sommaren/högsäsongen är man ju knäpp! Det är ju då man gör dem stora pengarna här! Nej, jag kan inte åka hem. Jag ska jobba som bartender på Kongens i sommar och uppleva något NYTT!!! Björn började prata om att han hade ett kontor han kunde städa ur och att han hade platt tv, surroundsystem, dubbelsäng och hela köret. Med andra ord så hade jag innan jag gick redan flyttat in enligt honom! haha. Awesome att iallafall ha ett hem i sommar om det skulle bli så! I Maj bär det iallafall av hem. Mamma och Pappa fyller båda 50 och jag och Anna har planerat en liten utlandstrip till varmare trakter. Kommer även ta ledigt när hon tar studenten! Grindö lockar för där känner jag mig hemma. Men jag vet i tusan om det inte är dags att öppna ögonen och inse att man måste pröva något nytt. Jag gillar ALLA där nere och vi har återigen så kul! En sommar här kommer göra mig lite mer erfarenheter rikare! Här kommer en låt som går varm. I'm coming home, dont worry mum !





Body & LV!

Jag verkligen önskar att jag hade haft mobilen eller en kamera eller något för ni kommer inte tro era ögon nu när ni läser detta. När jag stod och kämpade för milen på löpbandet förut så kom det upp en brud, iklädd body och en Louis Vuitton Väska hängandes på axeln. Hon ställde sig på bandet bredvid mig och började gå i sakta mak tills hon kom upp i hela 3 km/h! Då började hon gå som om löpbandet var en catwalk! Ja, hade man inte trillat av bandet innan så höll man ju definitivt på att göra det då! Tack för underhållningen. Jag fixade milen och 30 min på crosstrainern som uppvärmning! Lite styrka på det och nu är jag mörast i Sverige, prrrromise !!!

Upp och hoppa !

Idag är det våran obligatoriska städdag meeen Sofie kom hem kl 07 och jag inte så mycket tidigare än henne. Hon sover fortfarande så att dra igång dammsugaren nu vore väl förenat med ett huvud mindre. ehehe! Så istället undrar jag om man får några slags poäng om man går till gymmet på en söndag efter att ha slitit på jobb hela kvällen/natten/morgonen! Antagligen inte, men efter en god proteinrik och nyttig frukost så känner jag mig motiverad! Nu jävlar, beach 11, I kill yaaaaa !!!


Medium!?

Inatt har jag träffat ett medium och jag skojar inte! När jag satt i garderoben på Kongens så kom det fram en man som börjar prata om att han är Indian och beviset kom väl när han började prata Indianska. HALLELUJA, tänkte ja som insåg att grabben va full i en kastrull. Men när han senare började prata om människor som min bästa kompis Sofie, min lillasyster och om någon som jag inte kunde lägga bakom mig och att jag sökte något som den personen hade började jag bli lite nyfiken. Han pratade även om att jag skulle göra precis det jag går och tänker på för att jag kommer att lyckas med det! Till en början var det intressant! Han bjöd hem mig och Adelinn på Pizza idag (Sofie jobbar) och ville prata mer. Efter det att han gått började jag skaka som ett asplöv. Han har precis stått och berättat saker som är helt sanna och här sitter jag som ett stort frågetecken med tusen frågor. TACK GODE GUD för att han inte sa något som jag behövde gå runt och vara rädd för! En människa som inte vet någonting om mig sitter och berättar om min umgängeskrets och om Jocke! Nae, det rann över när han gått och jag slängde mina armar om Jonas. Efter det följde en till sjuk händelse! Vad händer om dagskassan på 17 lök åker till Nordby för pokerspelande kl 04:15 på morgonen! Nej, tack och god natt sa jag klockan 05! Då kröp ja ner mellan mina två vapendragare, Sofie & Adelinn! Idag har jag dubbelcheckat så att dörren är låst ! Jag är nyfiken men dödsrädd !

Day 05 - My family !

Min familj består av fyra helt fantastiska människor som alla har sin egen personlighet och bidrar med enbart det bästa och mest nödvändigaste, "family four" brukar jag kalla oss, världens bästa "family four"!

Famijen består alltså av; Mamma Anna-Pia en helt fantastiskt klok och förstående mor som jag älskar mer än något. Hon finns alltid där!!! Även att man inte alltid vänder huvudet åt hennes håll när något händer så är det skönt att veta att hon finns där om man behöver henne. Och det gör jag, väldigt ofta! Hon är mitt bollplank, oavsett om hon vill eller inte. Mamma frågar jag om råd när det gäller viktiga saker och jag frågar henne om hjälp om det är något jag inte förstår eller har beslutsångest över. Hon är snäll, omtänksam, vill det bästa och älskar mig mer än sina egna tår, det är jag helt bombsäker på! Jag är också glad över att jag idag inte bara är hennes dotter och hon inte bara min mamma, vi har även en stark "vänskaps relation"! Tack för att du ALLTID finns mamma, du är fantastisk!!!

Pappa Kristian, en människa som fixar ALLT och då menar jag verkligen allt! Han ställer alltid upp på mig och då är det inte mer än rätt att jag gör detsamma för honom! Det var han som la ner hur många timmar som helst på att renovera en båt så att jag skulle få en lägenhet att bo i när jag gick på gymnasiet. Det var han som senare tillbringade ännu fler timmar i min lägenhet för att göra det hemtrevligt där och det var honom (och mamma) som jag på studenten fick MIN lägenhet av! Han är en liten arbetsmyra långt in i rötterna och vi delar absolut inte samma åsikter om den saken. Det är även pappa jag ryker ihop med när delade åsikter infinner sig och jag försöker få honom att tänka på ett lite "smartare sätt"! MEN jag har alltid varit pappas flicka och anledningen till att det är vi som ryker ihop är för att vi i grunden är SÅ lika! Pappa är även människan man kan sitta tyst med i flera timmar och ändå känna sig hemma. MEN även människan man kan sitta i soffan tillsammans med en stor fet godiskål och titta på Sunes sommar och tjuta av skratt. Tack för att du ALLTID ställer upp, du är fantastisk!!!

Lillasyster Anna
, en lillasyster som är av den absolut bästa sorten. När vi var små var vi som katt och hund. Vi avskydde varandra ända nerifrån lilltån och upp till hårfästet. Thank heaven för att vi idag är oskiljaktiga och står varandra nära. Jag vet att hon ser upp till mig och det är då min plikt som storasyster att vara en god förebild. Jag gör så gott jag kan!!! Just nu befinner vi oss 60 mil ifrån varandra och det är träligt att inte bara kunna ta stekspaden och laga till något gott och titta på film tillsammans. Men snart ses vi igen och du har ingen aning om hur mycket jag egentligen längtar efter dig! Tack för att du ALLTID bryr dig, du är fantastisk!!!


Tack för att ni är ni, det bästa och värdefullaste jag har !
♥♥♥










Family Sports Club !

The place to be on! När man väl kommer till gymmet tycker jag att det är svårt att komma därifrån och det är ju positivt! Igår körde jag crosstrainern, the ass maschine och 50 min löpning! På family är det som ett "loft" där alla löpband och crosstrianers står och där uppe finns massor med tv apparater. Vi som inte har Tv passar på att kika lite xtra mycket. (haha)! MEN det var bara det att jag var ju där för att träna och inte för att titta på TV. Discovery var på och det handlade om världens snabbaste rutschkana och vattenparker och de va ju sjukt intressant och kul så ja tappade lite fokus och kom på mig själv stå still på crosstrainern och titta på TVn! Ja dTror det var Water park i Virginia. Ni förstår inte hur mycket vatten det var i den största bassängen. Hur många miljarder liter som helst!?!? Och allt det ska renas. UÄK! Aja, efter den där förbannade crossen köttade jag närmare milen på dryga 50 min ! HEJJA, HEJJA; HEJJA! Det kom nämligen en görskön brud och ställde sig på bandet bredvid mig och började snacka, sen pressade vi varandra till vansinne, svett och tårar. Skippa tårarna men resten. Sjukt peppt. Hoppas hon är där i veckan!!!



BLOODY FUN !!!




Day 04 - A picture

Back in the years !



Idag är det "A picture" som står next på the list! Jag trodde jag var helsäker på vilken jag skulle välja men så hittade jag mappen med massa gamla bilder som är tagna med en hederlig gammal kamera med fotorulle! Varje gång jag ser den här bilden på lillasyster och mammas bror så kan jag inte hålla mig för skratt! Undrar lite om de e första gången Anna ser en kräfta eller om hon tänkte ta sig en nubbe med den !? Sweeet!

Day - 3 , MY dreams !

If you can imagine it, you can achieve it; if you can dream it, you can become it!

När vi är små drömmer vi ofta om att bli prinsessa (om vi är tjejer) och om att bli prins (om vi är kille)! Men heter vi inte Madelen, Victoria eller Philip så kan vi ju totalutesluta att det kommer att hända! Deppigt värre. Det jag vill komma till är att vi redan i tidig ålder blir fråntagna något av det viktigaste här i livet, våra personliga drömmar som ingen annan än DU själv ska styra och ställa över. Människor gör det helt omedvetet dagligen, tyvärr! Tänk dig att vara liten och tro att tomten finns, att man kan bli isprinsessa, bli miljonär, riddare, austronaut ja you name it! Ta något du verkligen ville bli när du var liten som någon så kallad "klok" människa senare kom och klappade dig på axeln och sa "welcome to reality, Ida lilla det där är det bara några få i världen som blir! Yes, när jag var liten drömde jag faktiskt om att bli astronaut, men sen kom den där fula tanten och klappade mig på axeln! Människor utvecklas och man utvecklar helt enkelt andra och nya drömmar. Min dröm är inte längre att bli någon astronaut men jag skulle kunna bli det tusen gånger om enbart för att sätta den fula tanten på pallen! Hon körde över min dröm, då är det väl inte mer än rätt att jag kör över henne!?

SÅ, nu till mina drömmar jag har idag! Mina drömmar som jag inte tänker låta någon köra över!

Många vet redan att jag och vitt är något som klaffar väldigt bra! Med andra ord skulle jag kunna beskriva min "önske" lägenhet så här; ljus, högt i tak, stora öppna ytor, stora fönster, tjocka träplankor på golvet, öppen spis eller kakelugn, en stor vit soffa, massor med filtar, kuddar, balkong med fin utsikt, mysig säng, ett stilrent kök, enkla tavlor osv! När min plånbok hittar den en vacker dag då blir jag lycklig!



Aptitretare på odengatan !


Jag älskar att resa och upptäcka nya spännande saker. Att se så mycket som möjligt av världen är en dröm och ett mål här i livet. Eftersom jag är en allround människa, dvs jag älskar både varmt, kallt och mittimellan så är det en hel del som lockar. Just för tillfället är jag väldigt sugen på USA vilket kan ha att göra med att jag älskar barn och väldigt gärna skulle vilja jobba som Au Pair! Dem fina stränderna i Australien lockar förskräckligt mycket dem också vilket även savannen i Afrika gör. Ja ni ser, London, Paris, Kinesiska muren, osv, osv, osv ...
Jag brukar säga att den som är rikast när den dör är den som upplevt mest! Here we go !



Jag drömmer om en snygg man, underbara kidz och en mysig hund i framtiden som jag kan spendera TID tillsammans med. Det sista jag vill bli är en arbetsnarkoman till fru och mamma som inte ser något annat än jobb, jobb, jobb! Jag älskar att jobba och göra nytta men jag har sett allt för många människor med stämpeln arbetsnarkoman i pannan.!


Faktum är att jag har massor med drömmar och dem lär nog aldrig ta slut heller. Vilket jag bara tycker är positivt. Det är ju för drömmarna man lever. Jag har några drömmar som kommer komma i "ambitions" senare så håll utkik där!

I min förra blogg gjorde jag ett långt inlägg om att drömma! För att inte skriva samma sak igen så läs gärna om det här !

HOLD ON TO YOUR DREAM,


FAB FEBRUAR!

Hej och Hallå alla härliga, glada, mysiga, snygga, sköna bönor! Vi har kommit in i februari månad som enligt många suger balle och allt vad det heter! Jag tycker inte februari kunde ha börjat bättre! Just nu jobbar jag på kemetyl, ett produktionsföretag här i Halden! Gud så skönt att jobba ganska nära där vi bor. 6 km är det till jobbet så har tagit mig ett par tidiga morgonpromenader. Upp innan tuppen! Jobbar Mån-Tors 07:00 - 15:30 Fre 07:00- 13:00 så det är ljust när man går hem iallafall! Bara det är en bra grej med februari, man märker xtra mycket att det blir ljusare ute! EN annan skön grej är att jag och mitt träningskort firar en dryg vecka och jag tycker vi sammarbetar bra! MEN vi ska bli ännu bättre! Jobbar vidare på Kongens med mina fina och får nästa helg träffa min familj, HUR BRA!? BÄST! Dessutom är det WES med lite inspiration, motivation och information! VILKA SKA MED!? Kan va höjdpunkten i hela feb! Igår tog jag och min jobbarböna Theres bilarna till svedala för en sväng på Nordby för shopping av allt möjligt! Ska fota i dagsljuset i morgon.
Nu ska ja spåna ihop mina drömmar. Bered er på DRÖMMAR !



Här är vår nya sambo som sällar med oss. Hoppas hon får jobben som hon intervjuat om idag! ♥

RSS 2.0