Efter tio med Malou!

I morse han jag med att kika på efter tio med Malou! Mysigt program och i morse var hon i hollywood och lärde sig gå på röda mattan. Riktigt underhållande och kul! Kika in det här ! :)

Dear friends !

Idag har jag hunnit med att träffa saknade Jossan, Adelinn, Jeffa och Martin! Kul att träffa Jullangullan med! Dagen började med ett kärt återbesök på björklundsgatan 5b för att följas upp med PIZZA och bamsekramen i Jossans dörr. Vi följde upp pizzastoppet med en tvärnit utanför people, gick in och kramade om Jennifer. Vandrade runt på stan i sökandet efter något akut att ha på sig i morgon. Sprang hem och mötte upp Adelinn, bamsekram för tredje gången! Vi begav oss ner mot stan igen, svängde in på tattueringstudion och mötte ett glatt face som var mitt uppe i nålandet. Leta klänning igen och hittade mitt nyårsplagg! Återigen tillbaka till studion för en pratstund och bamsekramande med bäste Martin! Dear friends, your still the greatest! Hade varit kul att träffa fler men det får bli nästa gång vi kommer hem. Nu ska ja packa ner mitt rum för att sova, gå upp och packa in mig i bilen. I morgon är det Halden som gäller, trevligt sällskap, god mat och ett nytt år väntar! Hoppas det blir minst lika bra som detta!

Sommarjobb1!

Det är inte ens 2011 och sommarens jobb är redan kirrat! Ännu en sommar på Grindö, the place to be så att säga....

Gourmetmiddag!

Nu har nog det mesta kommit upp, resten får komma som det kommer. ( Shit, skulle kunna tro att ja spytt om man inte läst dagens första inlägg) För tillfället sitter jag i sängen med täcket över huvudet och inser att en hel dag snart har gått IGEN. I går när vi kom hem från Nkpg blev det att pallra bort till grannarna för lite gourmetmiddag. Kronhjort och dovhjortsinnanlår stod på menyn tillsammans med frästa svampar och dritgoda potatismosplättar i pannan med sås och sallad till. Efter maten serverades det chokladpudding med grädde och fruktsallad. Dessutom väldigt trevligt sällskap! TACK familjen Alvarsson! När vi kom hem piggna jag till och hängde i duschen en timma med datorn. Det trådlösa nätverket räcker inte in på mitt rum och då är vårt nyrenoverade badrum the place to be. Hade en skön pratstund på det varma golvet.

Ska ta mitt seriösa ego och mysa ner mig med choklad och Blondinbellas egoboost så här efter julmaten!






Dyngkåt, mode och vampyrer!

När jag satt i Östfoldhallen de första 2 veckorna var det nästan inte en själ som var pölseköpsugen och efter en vecka började jag mitt bok maraton. Böcker som plöjdes var; "Du Äger" av Mia Törnblom, "Brunstkalendern" av Emma Hamberg, "Kärlekens 5 språk" av Gary Chapman & Shakeout - varför nätverksmarknadsföring växer igen + nån mer som jag inte har i huvudet för tillfället! Nu är alla böcker i min hylla lästa så jag passade på när dem kostade 38:-/st inne på lagerhaus!


+ alla 4 twilight böckerna!

 


Mellandagsrea!

Alla är reakåta, och då kan man passa på att ta de lugna makaroner på originalprishyllan.












fynda bör man, annars dör plånboken!

H&M
Gina Tricot
8848 Altitude
Pearls for girls

Julafton!

Min julafton blev lite annorlunda i år. Den 23:e kl 18:30 sprang jag ut från östfoldhallen för att sätta mig i bilen tillsammans med micke och frida som var snälla och väntade på mig. Då började våran evighetsresa hem till Svedala med sura miner och ledsna ögon då dem inte kommit i tid för att hjälpa till att plocka ner och hämta varorna. Vi hade ju dryga 50 mil att åka och det respekterar man tycker jag. Det började snöa innan jönköping och sista biten var äcklig. Jag och Fridus skattade oss lyckliga att slippa köra med tom stor släpvagn! 02:30 var vi hemma och i säng hos Frida. På julaftons morgon kom pappa och hämtade mig och vi hade en helvetesresa över isen! Men julafton blev det med Kalle & c/o och en efterlängtad familj. Vi hade världens fulaste gran och jag är skitnöjd med mina julklappar!
Tack och varsågoda !



Vi hade världens fulaste gran men när man ser nästa bild kan man vara lycklig att
man trots vädret fick en gran!



Det här är väl också anledningen till att hunden ligger ihoptryckt under en filt i soffan så man
inte ska hitta henne.



EJES


saffran + deg = lussebulle

Mitt under allt hårt arbetande i december månad styrde vi upp tacosmiddag och lussebak för att komma lite i stämning. Med saffranspåsar för 39:-/st kunde vi ju inte misslyckas med bullarna. Vi hade i både kesella och ägg för att dem skulle bli saftiga och goda. Saftiga och goda blev dem. Muums!












Pölse !

& allra längst in i ett hörn på kontoret så hittade jag USB sladden så nu blir det bildbomb! Tror vi börjar från början! Här är pölse, pölse och återigen pölse! @ wörk, " en kort, en lång, en pyramid, en stång, hej dingelidong"!



Biffsalami, bacenpölse, hjortepölse, hvitlökspölse, kryddersnacks, elgpölse osv






Östfoldhallen


--->

HÅLLER SJUHUNDRATJUGOFEM TUMMAR OCH 98 TÅR!

Adoptera mera!

Det är dags att låta gamla bundisar lämna plats åt nya! När vi var i Nordby hittade jag en DC jacka som skulle passa perfekt till mina braller det är bara det att det fanns en enda liten skiten S kvar och jag vågar inte trycka hem M från junkpunk då jag tror den blir alldeles för stor. Hittade mig en ny polare, Zimtstern, vilka verkar kunna jackor. Smaken är ju som baken, delad men jag tycker i vart fall att denna va suktvärd. Lite mer beslutsångest såhär på måndagskvällen gör väl ingenting!





så är det någon som känner sig manad att ta över min gamla bundis från Quiksilver så hojta,
den är enligt mig mycket snyggare än årets utgåva som bär en lite mer "flexbert" varning!




chill1 !

Har haft en skön dag på stan, sprungit mellan mediamarkt, elgiganten - där världens sämsta service regerar och alla butiker. Sitter i mina nya joggingbraller och ska dra ut och göra syrran sällskap i soffan. Alltså träningsbraller, film och chirre. De måste ju vara det ultimata. Min kamerasladd ligger hemma på björkö där även laddaren till telefonen ligger och i norge, ja där ligger min PUK kod, bra jobbat fröken Molander! Höööörs i morrn !

BIG MAC ?

lider av en brutal dataångest! har varit runt och letat macbook idag och kan väl konstatera att den är så gott som slut överallt. mediamark skulle få in nya i morgon och dem lär väl ta slut lika fort som godiset i skålen. GAH!
Eftersom jag har haft vitt tangentbord så är jag ju lite småförälskad i det och separationsångesten är hög. Jag har ju gått och trånat efter en macbook pro 15"! Nu besitter jag en ångest, vilket jag lär göra till i morgon iallafall. Då bestämmer jag mig! eller kanske inte... fan, ja som alltid vet vad jag vill! Och nu vet jag, de blir en pro med svart bord!



@ M&Ms, Nkpg

Idag har jag tampats med alla andra på rean där jag inte hittade ett skit. Har bytt mina termobraller så nu har ja ett bar snygga vita 8848 som ja kommer bo i, både i backen och annars i alla minusgrader som härjar. Hittade även en tröja på H&M. Thank heaven. Gina Tricot va inte ens tänkbart, inte BIKBOK heller. Kände inte riktigt för att slåss med sjuhundrasjuttioåtta fjortisar som tar ens tröja när man lägger den ner för att titta på saken bredvid. Håll hårt i hatten så den inte blåser iväg typ. I morgon ska ja ut och se om ja kan finna mig en macbook pro med. Yes, nu ska min gamla rishög som sett bättre dagar få läggas på hyllan. Jag håller sjutton tummar och tår för att jag hittar en ny kärlek.

DOCK har jag lite ont i magen. Sofie åkte hem till Halden idag och där var det 4.6 grader inomhus, fryst vatten och varm frys. Hur nu frysen kunde vara varm förstod jag inte. Antagligen har någon propp gått och lagt sig. Vad gör man liksom!? Hoppas de löser sig. I morgon blir det bildbomb efter vi varit ute på stan! P.S de lovar jag!

1 juledag!

Bättre mys går det nog inte framkalla här i bergstugan på Björkö! Just nu har jag plockat upp mina fötter ur fotbadet och smörjt in dem med footbalm från artistry, förmodligen världens mest väldoftade fötter äger jag nu! Eftersom det blev som det blev i år fick vi inga strumpor men lik förbaskat hade mamsen gömt en ELLE och en PLAZA i storstrumpan som hänger vid spisen så nu tänkte jag grotta ner mig i en av dem tillsammans med lite rött vin och ejeschoklad. Förmodligen sveriges godaste och dyraste choklad! Besök hemsidan, eller för all del butiken på Erik Dahlbergsg 25 i Sthlm! Sitter isolerad på min kära Ö och tjejerna ska ut ikväll men jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte är avundsjuk, även att jag saknar dem så det gör ont i lilltån!  I morgon ska vi till Nkpg och jag tänker rusa in på MQ för att hitta min nyårsklänning jag tittat ut. Jag hoppas den finns kvar, även om den inte är på REA! Tänker verkligen slåss för den!

God Jul, riktigt kul!

Sitter hemma i mitt kära barndomshem på Björkö. Det är så otroligt fridfullt. Tänk att det blev jul i år iallafall. Igår jobbade jag sista dagen. Det är så grymt skönt att det är över samtidigt som ja redan saknar alla där. Nu måste jag hitta ett nytt jobb, men just idag är det verkligen inte på kartan. Vi har ätit god mat, rimmat, svimmat, öppnat paket och myst, bara familjen. Vi kom aldrig iväg till Norrköping och mormor och morfar med släkt. Det var nog klokt att stanna hemma. Resan hem igår var lite darrig, men jordens stora stjärna till Micke som tog oss så tryggt de bara gick hem till dörren och dagens ros till familjen karlsson/jonasson/thörnwall för sovplatsen ! Är så glad, hela family fiva är samlade och vi har förmodligen världens fulaste gran, Men det skiter jag i!

dan före dan före dopparedan!

Hemma på damhaugata 30 för en liten visit i duschen, sängen och för att packa resväskan. Helt sjukt vad tiden går fort. Jag har nu stått och sålt körv i östfoldhallen i en månad. i börjar sög det bokstavligen. vem vill ha korv när det inte ens är december och vem har börjat tänka på julklappar då? Nä just precis, INGEN! För ingen ville köpa korv och ingen ville smaka korv, så jag bad om en stol och satte mig och läste böcker. Under slutet av nov och börjar av dec läste jag tot 5 böcker. Allt eftersom började folk att hälsa, stanna och snacka och jag har hittat flera härliga människor som jag kommer sakna massor. Richard i zoobutiken som ALLTID är glad och social, Beate på Nille som jag knappt kan titta på utan att skratta. Hon lyser verkligen upp dagen, i morgon har ja lovat att ta en kaffe för att va social, (jag hatar kaffe), och självklart alla mysiga i smultringboden där jag fått gå och hämta varmt te vatten för att slippa förfrysa vid ingången ! Ni är guld värda och jag hoppas ni får världens bästa jul! Vi ses ju självfallet efter!
Jag kan heller inte riktigt fatta hur sjukt mycket pölse folk äter. Eller får varenda norrbagge pölse i julklapp? Det står ju faktiskt folk i varje köpcenter och säljer! Har sålt pölse för 300 000 + vilket innebär provision! Så utöver mina 300 timmar ca så är det ytterligare 10 % av försäljningen! Tycker det är helt okej. Böckerna jag läst har varit väldigt bra och dem flesta har varit ruggigt trevliga så det har helt klart varit värt det. ;> Men något har jag lärt mig! Säljer man något som någon ruskar på huvudet åt, blänger och skrattar åt så behöver man inte vara orolig. Dem vill helt enkelt, just i detta fall bara inte ha korv! Det är ju inte mig dem inte vill ha, ha ha ha ! Eh, ja tror ja e övertrött ! Dags att duscha för att packa och sova ! Snart får jag träffa familjen ! Ska langa kort när jag avslutat jobbet! I morgon ska all pölse veck, så kom förbi östfoldhallen! Natti!

21 dec !

Veckan är sjuk, korv är för tillfället livet ! Jobbar 09-21 och tack vare en otroligt fin bästis kommer jag hem klockan cirkus tio istället för elva! Tänkte fira det med en riktig gammal bästisbild från Tylösand! Tack för att du härdar ut med mitt behov av att gå upp innan tuppen och bara sitta och koppla av några minuter innan korven kallar!



Pöss!


Fönt ja en körv!?

Jag säljer korv, de går bra, jag håller tummarna för att de håller i sig å får jag provision också så ska jag blogga tills jag dör ! Ah vi får väl se hur det blir med det men de ser allvarligt talat ljust ut. Sitter nu här, nersjunken i soffan efter en sjuk dag igår, började kvart över nio å körde till halv 11. Snäll securitasvakt som jobbar i östfoldhallen så jag fick åka med honom hem, hur sjukt är det inte att vi bor på samma gata? Var hemma vid kvart i tolv då dem måste låsa å larma å vänta på klarteckan att få gå hem. Tror jag drog i handbromsen och sladda i säng vid halv 1. Först måste man ju kolla mailen å se så att man har alla korvar under samma tak. eh? Jag satt å sov i fikarummet, helt lamslagen! Nattsafepåsen slängde jag nog in i sömnen. Idag upp kl 06, om ca en timma går tåget å jag ska börja klä på mig, borsta tänderna å packa väskan. Är inte klar med ala julklappar och har ångest. Om jag tar med mitt presentpapper, teip å snöre så kanske jag kan sitta å slå in korv till släkten och familjen? Ja för hur smart är det inte och hur svårt är det att lista ut att man kommer få något från antingen CMYK där Sofie jobbar, spekemat1 där jag jobbar eller vår underbara affär! :) (Y)Man får ju inte vara dum, vi drar nytta av fördelarna och glädjer många. (Tro mig, jag vill bara spy på all korv)! På söndag ska ni få bilder jag lovar, men känner inte att jag varken orkar eller har tid just nu ! Ska försöka gira in i lite butiker på vägen till Ica maxi sen! Har fortfarande ångest angående mamma å pappa. Har liksom ingen lust att ge dem körv. haha! Har iallafall hittat en supermysig butik så ska se till att spring in där!

Made my day !

ja vad jag vet utspelar sig alice i underlandet oh inte i underlivet !?

Lucia !

Jag vaknade klockan 04:50 och hade panik, trodde jag hade försovit mig för jag kunde inte hitta telefonen. Rusade in på toan för att hitta någon av alla klockor men i mitt yrvakna sinne var de nästan omöjligt. Efter 3 minuters brutalt letande fann jag en oh konstaterade att ja kunde gå och slänga mig i sängen igen. UNDERBART! Jag är inte bortskämd med sömn. Jag skule helt klart kunna gå och lägga mig direkt när jag kommer hem men det är omöjligt att sova. Jag har försökt och det slutar alltid med flumparty med min kära bästis och så somnar man inte förens klockan är alldeles för mycket. Istället varvar man ner med lite mysig musik! På fyra dagar har jag dessutom lyckats plöja 2 böcker på jobbet. Är inne på min tredje. Riktigt bra eftersom man inte har något annat för sig när det är tomt i centret och korven är räknad. haha. Här är min nervärvning och en mysig låt i denna tid. Ja mysa, de e precis vad jag vill göra!  Ronan Keating – Winter Song

3:dje advent !

Idag är det tredje advent, lucia och min bästemors födelsedag! GRATTIS ♥ ! Inklusive allt detta har jag sovmorgon idag, så underbart skönt att slippa ställa klockan. Gick upp börja knega deg, ja alltså sconesdeg och satte på varm choklad på spisen. Det här är både jag och Sofie verkligen förtjänade utav. Vi jobbar och sliter hårt, är trötta och om det finns någon villig själ där ute som är sugen på att ge oss massage så skulle vi uppskatta det otroligt mycket.Vet inte om jag någonsin har varit så här spänd i nacke och rygg. Här kommer ett par bilder som får illustrera morgonen.. Nu ska vi snart iväg på jobb och knega för annan deg!





budskap !




You are your own limit !


feel it !

Mitt liv har en stark lukt av jobb just nu. Igår var jag ledig och jag och Sofie styrde efter en skön och välbehövlig sovmorgon bilen mot Nordby för att köpa julklappar och hitta något att ha på oss på nyår. Jag var så sjukt sugen på en klänning jag sett på MQ, sluuuut. Det var totalt omöjligt att hitta något att ha på sig. Vad har dem tänkt egentligen. Inte en snygg festblåsa hittade vi! Inga julklappar heller för den delen. haha. Men klänningen jag vill ha finns på sidan så funderar på att köra en chansning och klicka hem den. Allt som följde med i mina påsar får ni se i morgon. Kommer hem klockan 22 och då ska Matilda DRA ut mig. Står still hela dagarna och även att man går mellan hemmet och tåget och tåget och bussen så blir de inte samma sak. Jag vill träna. Jag är gjord för att röra på mig och dem flesta som läser min blogg vet att jag alltid har myror i brallan.

Nu väntar jobb fram till den 23:e dec kl. 20:00. Micke slutar sent den 23:e också så förmodligen åker jag med honom en bit hemmåt så mamma slipper att komma och hämta mig för att sedan köra tillbaka till Norrköping. Dryga hundra mils bilåkande på en dag kanske inte är så mycket att hänga i julgranen. De andra åker hem någon vecka innan eller på morgonen den 23:e. Ska kämpa med updaten. Observera att jag från och med nu går in i något slags jobbkoma! Nedräkningen har börjar för länge sen och nu vill jag bara ha jul! Det är över 1½ månad sen jag vinkade till mamma, pappa, anna och ollie. I väntans tider får ni en mysig julelåt. Åh! Julstämningen har börjat !



1, 2, 3 ....

Vill verkligen inte ha fredag, kännar att det kommer balla ur! När jag tänker på den tredje vill jag bara gå under. Det är helt klart det sämsta datumet i världen. Förenat med tårar, saknad, ångest, skit, helvete, you name it. God natt orättvisa värld!

1 december!

Idag är det första december vilket innebär att julkalendern och den riktiga nedräkningen till Julafton startar. Tycker dock att det är synd att julkalendrarna ballat ur fullkomligt. Vad kan någonsin bli bättre än mysteriet på greveholm eller pelle svanslös!? Jag vill vara barn på nytt! I morgon ska ni få följa med till jobbet om jag kommer hem ikväll vill säga. Det är för närvarandra 16 minus och risken att frysa fast när man väntar på bussen är STOR!

RSS 2.0