Schema!

Just nu skulle man kunna tro att jag gått och grävt ner mig men jag har snarare gått in i någon slags jobbnarkos. Ni vet då man inte är mottaglig för yttre information. haha. Men just idag hade jag någon sjuk speed i badrummet ( tro mig, de är lika bra att ta det lugnt så man inte sticker mascaraborsten i ögat) så därför tänkte jag nu visa hur min dag ser ut!

06:00
Uppstigning, dvs uppe innan man ens hunnit tänka "guud vad sängen är skön idag"

äta frukost
göra sig iordning
se till så att matlåda, frukt, plånbok och allt sånt är med.

07:30
dags att promenera till tåget

08:00 - 08:20
Tåg, Halden - Sarpsborg

08:20 - 08:45
gå till busstationen och invänta bussen till Östfoldhallen.

09:10
framme
fixa iordning kassan, fräsch till korven och öppna upp

10:00 - 20:00
sälja körv

20:00
räkna kassan, göra dagsrapport och kila över till DNB.

20:38 - 21:05
buss mot sarpsborg

21:05 - 21:25
promenera till tågstationen och invänta tåg

21:25 - 21:45
tåg Sarpsborg - Halden

promenera hem och börja laga mat,
bajsa,
sova!

Jag hoppas nu att alla kan ha lite mer förståelse för att det ser ut som det gör här. Haha!
Men ska ta med kameran till jobbet någon dag och fota lite körv.
Har hittat min favorit iallafall, Hjort med Aquavitgele!

Ha en kjempefin dag!

Mörde ma !

Vill bara gå och gräva ner mig, sitter på helspänn och väntar på att ostfoldtrafikens ruteopplysing ska öppna.
JAG bokstavligen D Ö R. Igår helt oväntat började jag jobbade, hux om flux och snabbt hit och dit fick ja instruktioner och jaaa, allt sitter. Det sög bara getballe att kassan inte stämde för att Rune nr 2 hade varit där och klinkat på den när han skulle visa. ÅH! Stämmer den inte idag, då vet i fan vad jag gör alltså!
Jag började ju engentligen mitt pass på Kongens kl 20:00 men det gick ju åt pipsvängen med tanke på att jag skulle stänga spekekorven då ! Så det var bara att ringa Björn och fråga om jag kunde börja lite senare eller byta bort mitt pass. Som tur var kunde jag börja klockan 23! Då kom nästa problem, hur fan skulle jag komma hem ?
Ingen aning om bussar eller någonting med tanke på att Ivar sagt till mig att det inte skulle ta mer än ett par timmar så hade jag ju kollat upp sista bussen hem klockan 17! På CMYK hade dem problem med datorn och han som skulle fixa det befann sig i Oslo = Sofie kunde inte hämta mig ! Vad gör man! Där stod jag, ensam med all förbannade korv och undrade om jag skulle dra en i huvudet på mig själv så jag svimma och fick åka ambulans hem! Jag gjorde inte det. Jag kallade på vakterna och frågade om dem visste något om bussar eller hur jag skulle göra. Tror ni inte då att mitt i allt kaos så löste sig allt. Securitasvakten bor i början på våran gata. Det är ju sjukt. Så när jag hade räknat alla korvpengar och han hade låst och larmat alla dörrar så åkte vi hem! Väl hemma var det bara att slänga i sig mat, byta om och springa ner till Kongens. Där visade det sig att studentkvällarna som varit helt crazy innan nu hade slutat så det var endast personal på stället. Öl, tango och uppochnedvänd i baren.
Klockan 00:00 fick jag gå hem och sova. Fy fan vilken dag, men allt ska väl inte vara lätt !

Fullt ös!

Tjohooo, nyvaken med grus i ögonen. Ska ta och fixa frillan och förbereda mig inför mötet med Rune och Ivar på Spekemat! Jag har ont i magen. Jag antar att det är för att jag ska åka buss här i Norge för första gången och inte har en aning om riktigt vart jag ska. Men vem har dött av att fråga busschauffören? Jag sätter mig helt enkelt längst fram och ber honom säga till när jag ska stiga av. Inte konstigt att Norrmännen kallas oss invandrare! haha.
Ikväll är det jobb på Kongens så de blir en späckad dag/kväll/natt !
I morgon ska jag sova ut, ORDENTLIGT !

FACE vs Rosanna Ingersjö

För länge sen, på medeltiden, nej nu skojar jag bara. Men det känns som det var på medeltiden jag var på FACE sthlm och praktiserade. Jag träffade då Make-up artisten Rosanna som är helt fantastiskt duktig & världs snäll människa. Vi hade verkligen kanonroligt tillsammans under den veckan och hon lärde mig massor om smink och det var nog där mitt intresse började gro ordentligt. Kolla bara här, jag älskar dem!





Vy !

Igår gick jag och Matilda upp till fredrikstens festning. Jag tog en joggingtur till henne för att sedan ta en skön promenad upp för den branta backen. Vi satte oss halvvägs och tittade ut över staden, ja började frysa och vi fortsatte upp. Det är verkligen sinnesjukt vackert. Jag älskar vyer. & Matilda! Vi hade ett långt snack om allt i livet och insåg att det bästa av allt är att sätta sig själv först, i alla lägen! Egoboosta dig själv, som bella sa så bra!

Nu kommer hon snart hit och jag sitter fortfarande i min morgonrock och grisar. Dags att föna håret, ta med kameran och gå ut. Senare ska jag på möte och efter det kanske en joggingtur. Nästan livsfarlig att springa ute, wrål halt på vissa ställen! Sen har jag en sak som ni bara måste se, men det får bli sen! So long!


Smakprov på Halden !


a sweet dream or a beautiful Nightmare!

Ligger i soffan och kan inte sova, är helt tankspridd.... Sara gör mig sällskap med sin underbara röst och sina fantastiska låtar med budskap om allt mellan himmel och jord! En bortglömd artist!










Hannestadgården!

Igår hade vi kjempewoooligt på jobbet. Jag skrattade så jag fick kramp i magen då det slutade med att personalen hängde i strippstången inne på hannestadgården Jag och Sandra dansade röven av oss och blev uppaggade av två som vi lurade på 30 spänn, jag höll på att få en stämpel mellan ögonen men fick den istället på armen och blev fastsatt i handbojjor. Ja, man kan väl säga att det spårade ur även att vi inte drack alkohol.
Vi hade hela två betalande gäster inne på hannestadgården igår. Vad gör folk på en fredagkväll liksom? Uppenbarligen var dem på Kongens dit vi drog senare då vi städat upp "kaoset" efter oss själva. Vi hade en galet bra kväll som slutade med ett anta bekännelser och jag har hittat mina första bögkompisar. (Y) Vi satt och hängde med Björn när han räknade kassan och insåg att vi hade kunnat springa därifrån med 50 lök! Men allas samvete satte stopp för det och det var kanske fruktansvärt bra!
Björn berättade hur det fgick till när jag fick jobbet och det var ganska så intressant. Det är nästan synd att jag inte har en bild på honom så att man kan få en uppfattning. Men Björn är lång och blond, röker och har en dunjacka. haha. ja de lät ju bra. När jag lämnade in mitt CV på Kongens så gick jag in och frågade efter personalansvarige och killen i baren pekade att jag skulle gå ut och där stod då Björn. Jag sträckte fram handen självsäkert och presenterade mig och frågade om det gick bra att jag lämnade in mitt CV. Björn stoppade ciggen i mungipan, tog emot mitt CV och synade mig från topp till tå. Mina tankar om Björn då var typ att han var en hallick eller något så när jag gick därifrån sa jag till Sofie; "shitt vilken skum typ, här vill jag inte jobba".Men skenet bedrog. När jag gått så tog Björn och fimpade sin cigg, gick in till Malin, tittade henne i ögonen, lämnade mitt CV och sa; sätt upp en dag hon ska jobba! Björn tyckte jag utstrålade energi, var possitiv, frammåt och helt enkelt toppen. Vi hade rätt kul när vi satt och pratade om det här igår... Mina jobbarkompisar är kjempebraaa!

David skjutsade hem mig och Sandra och från himlen började snön att falla. Åh, julekos och nu är hela marken täckt av ett vitt täcke! :)

Intärnet!

Äntligen har vi internet i våran lya...
Fredagsmiddagen slutade med att Sofie kände för lite brän stekspade så hon brände den och nu sitter vi i nutidens gaskammare på damhauggata. haha, fy fan jag skulle inte vilja bli inbränd, de e ju en sak som är säker. Innan hon kom hem har jag suttit och göttat mig i stränder och resmål. Har kommit fram till att Thailand, Australien, Nya Zeeland, Mauritius, Aruba, Hawaii, Los Angeles, New York, San Francisco, Kalifornien, Route 66, Niagarafallen, Grand Canyon, London, Paris, Japan osv ligger ganska utsatt till på min "saker att göra innan man dör" lista. Ser fram emot att hoppa på mitt 23 dagar i streck pass! Men först ska jag ner och göra bakgården osäker, dags för jobb!



Hittelön!

Ikväll står det jobb på schemat, och då första kvällen/natten på Hannestadgården! Innan dess ska jag skriva ut spekemat papprena och skicka iväg dem, bege mig till Frida & c/o, ta en lång promenad och en powernap. Förra helgen tappade någon ett armband som Kim satte på mig och som jag fick eftersom ingen saknade det.!
Tackar för det!




Fit of the day !





Monki, Nixon, Canon, lindex, h&m


Gina !

I Onsdags innan jag skulle jobba träffade jag Matilda för en mysig sväng på stan och för att få ite julklappsinspiration. De flesta julklapparna har jag redan klara i huvudet. Lyckades dock inte hitta någon. Men som vanligt hittar man något till sig själv! Fick iallafall med mig sött paketpapper hem och en tshirt från Gina. Observera, pappret kostade 1 kr medan tröjn kostade 49:- ! Helt okej pris och helt okej dag med en minst sagt helt okej vän! ♥


Fått en flaska i huvet....

... legat sövd på akuten. Nja kanske inte riktigt men man skulle nästan kunnat tro det igår efter den vildaste natten jag varit med om. Mina ben värkte så brutalt mycket att jag knappt trodde att jag skulle ta mig hem.  Jag jobbade för tre pers, det ni. & jag kan säga att det såg heller inte ut som ett helvete och inte ett enda glas var dem tvungna att spöre om. May gad. Det lönade sig iallafall. Fick nog sjutton klappar på axeln och 600 NOK i dricks!
Mitt i det värsta ruset fick jag en flaskbotten i huvudet vilket personen i sig märkte och började nervösa om hur de gick, vände på flaskan som var trasig och körde den rakt i huvudet på mig. Jag trodde jag skulle bli ett blodigt fall för akuten men icke. & de tackar vi väl flaskan för! Pjuu. Klockan fyra var jag hemma och i säng och klockan 11 vaknade jag till liv, åt frukost, fotade och GLÖMDE lägga in bilderna i datorn. Sorry men idag är min hjärna inte riktigt på min sida tror jag. Därför lovar jag att jag ska lägga in bilderna sen så jag kan få upp det här i morgon !
Nu har jag varit på banken och fixat internetbank och kort. Förskräckligt vacker man blev på baksidan så här dagen efter och ihjälsliten. Nu får det lov att bli lite serie check tills mamma kommer hem så ja kan snakke me henne.! Ikväll ska jag njuta, jobb hela helgen. Hoppas verkligen det blir lite lugnare! So long !

Majs!

Ikväll är det dags för jobb så nu ska jag pallra mig hem från bibblan, mysa ner mig i soffan efter det att jag gjort lunch, plocka fram Annas skumtomtar som hon köpt till mig och mysa framför en film. Sen hoppas jag på en sväng på stan med Matilda efter det att hon slutat. Om hon inte pallar så får det väl bli en film! Ska hem och fota några saker. Håll ut. Jag vet att jag skulle tipsat idag, men det får bli i morgon !


Ett gott skratt....

... förlänger livet! Igår skrattade jag så jag trodde att jag skulle dö. Men istället kommer jag nog leva längre. Åh mama, facebook är ur funktion så jag skrattar fortfarande åt detta. Frida visade klipp med "the annoying orange" igår. Helt klart min humor. Dem bjöd på pepparkakor och glögg också ! ♥





I morgon....

ska ni få tips, ska hem och inspirera......

Vardagsbabbel!

Inatt har jag drömt att jag hoppat från ett tåg då dörren öppnades och vi var tvungna att välja att antingen hoppa eller dö. Jag vaknade i en pöl. haha, ja de lät ju kanske lite roligt men de var det inte. Usch, kl 10 gick jag upp för att inse att solen sken och frosten låg som ett täcke över asfalten på gatan. Lämnade tillbaka nyckeln på adecco och sitter nu på bibblan och försöker fixa lite saker. Ska försöka hitta någon att göra en norsk plan på!!! :)
Men för tillfället är det påläsning, inskrivning av jobbtimmar, paradise hotel och gossip girl som händer.
Jag är fortfarande förskräckligt förkyld men tror fortfarande på att man inte ska ligga inne och ruttna när man är det.
Så därför ska jag snart traska hem och ta på mig gympaskorna, de får bli en promenad, även att jag är sjukt pepp på att springa! Efter det får det lov att bli film.
Har knåpat ihop en check önskelista med! Är så svårt att önska sig saker känns det som. Pengar tjänar man ju endå och det är så himla opersonligt att ge bort, även att det är väldigt bra att ha. Ska man ge pengar ska man skriva att det är till något. Sen känns det så dumt att önska sig inredningsaker. Har inte ens någonstans att göra av allt nu känns det som. Bah. Kan inte julen vänta!? Antar att det är första och sista gången jag säger det.
Har en bra nyhet dock, slutar med korvsäljargrejen den 23 vilket innebär att jag kommer få sitta på ett tåg på julafton hem! Woho!!! Dessutom behöver man inte ha en töntig mössa på huvudet eller ett snyggt förkläde som det står spekemat på! Laaaaaaaaaaaaaaajf!



In the end i start to think about the beginning !


So long, moviegottietea time for me !

Ska ta min snoriga näsa och gå hem från biblioteket. Vårat internet har dem så snällt skcikat hem till Sverige, hurrra. ÖH! Jag blir så jävla trött på alla struliga grejer, men snacka om "know your limits"! Allt ska inte serveras på ett silverfat här i världen. Ficck erbjudande om jobb på Kiwi, mataffären här i Halden, med början i morgon och mestadels i December. Jag har ju spekkematen i December så jag var tdessvärrevungen till att tacka nej. Det hade ju vart gött att jobba iallafall den här månaden ut! Men ikväll ska det iallafall städas på barnehagen. Det är nog bra att ta det lite lugnt nu när näsan rinner, hostan retar och halsen är lite efter. På onsdag är det Kongens som gäller och i helgen Hannestad och Kongens..  Det bästa är Kongens för där får man mest dricks. höhö, förrra onsdagen kom ja hem med närmare 500 spänn! Kan ju gärna få bli så den här onsdagen med då dem är så butalt söliga med skattekortet!

Har nu suttit och knåpat med min önskelista, läst bloggar, pratat med mamma, snörvlat och tittat på serier! Hurra för webtv !!! Ska ta och låna med massor bra filmer hem, dricka te och mysa innan städningen! Ska nog ta och pröva våra egna dammsugarpåsar med innan man dammar igen ......

39 dagar kvar till Julafton !

Känns som det är det enda jag tjatar om men jag vet ju inteän om jag kommer få någon riktig julafton i år så jag börjar lite smått nu!

Igår hade jag en toppendag med mig själv. En söndag i all ära, fy så jävla underskattat! Jag gick upp i hyfsad tid efter att ha kommit hem runt 4 från jobbet ! Åt en lång god frukost, kollade på smala sussie, garvade, pillade med julklappar, tittade på sista dansen, läste, gick ut och gick en lång skön rensande promenad som resulterade i en rinnande näsa och gjorde en överraskning till Sofie, Glass och Maränger.!

När hon kom hem åkte vi över till Sverige, köpte damsugarpåsar av en sjukt charmig kille som inte va så säljinriktad utan mer haj på ngt annat, köpte klädrollrar och begav oss till en väldigt utplockad affär. Men vi hittade choklad iallafall. Har ni inte smakat Marabou polka kan jag varmt rekomendera den, tillsammans med NKs vita blir det en fulländad kombination till film och mys !
När vi kom hem åt vi krabba och äggmackor och till efterrätt blev det såklart min glass och sega maränger !
Pöööh, skulle kunna bli fet på riktigt , MMmM!



GLASS & MARÄNGER!

Att göra glass, eller parfait som det heter är sjukt lätt och underskattat! Jag valde att göra med hallon för det var vad huset hade igår!

Man vispar 3 stycken äggulor pösigt tillsammans med 3 msk florsocker, beroende hur söt man vill ha den. Sen vispar man 3 dl grädde och vänder ner det i den pösiga ägg&socker röran. Sen har man i smaktillsatser vilket kan vara allt från mixade bär som hallon och blåbär, eller hackade nötter och chokladbitar, kolasås you name it!
Häll i en rostfri form eller något bunkaktigt! Go bananas i köket och ha lite kul på samma gång. Släng in i frysen ca 3-4 tim och ta fram en timma innan och ställ i kylskåpet.
IT IS WHAT IT IS !


Lika väl som att slänga de tre äggvitorna som blir kvar kan man göra goda maränger till glassen, sparsamt & fruktansvärt gott och onyttigt. Vispa dem tre äggvitorna luftiga tillsammans med 1-1½ dl strösocker. Observera att jag gjorde detta i en bunke i en kastrull med vatten i så att det blev varmt. Smeten blir då seg så marängerna blir lite sega och inte sådär bara frasiga och äckliga. 10 minuter med vispande med elvispen så hade jag i lite hackade hasselnötter.

Något annat som borde prövas är att vispa vaniljvisp och ha i krossad daim, slänga in i frysen och Mums !!!









Fredagsmys, pyttsan, på damhauggata har man söndagsmys!



14 Nov, Fars dag!

Idag är det fars dag, pappas egna lilla dag då man ska ge honom varm choklad på sängen, en stor kram och visa sin uppskattning till honom! Sorgligtvis nog är min pappa alldeles för långt borta, närmare 55 mil. Men endå är jag glad. Han finns ju trots allt och förgyller varenda dag med det där lilla extra som bara pappa kan

Jag har aldrig varit någon mamma gris, det skulle väl i så fall vara nu. Haha. ( Observera att jag älskar min mmama över allt !!! ). Men när jag var liten var jag med pappa överallt, jag var helt enkelt ”pappas lilla flicka”

Så idag, dryga 50 mil härifrån sitter jag och tänker på min pappa, som jag hoppas fick varm choklad på sängen, en stor kram och att han har känt min uppskattning.

Snart ska vi över till Sverige, då ska jag ringa pappa och hoppas på att han svarar och att han har fått sitt paket, för det är han verkligen värd. Han är världens bästa pappa, precis som alla andra pappor!

Jag saknar dig pappa! ♥

 

P.s han hade haft en bra dag med två snoriga individer, fått sin ICook kniv och en stor kram! Är dock osäker på chokladen! D.s


Money makes it funny!

Idag är det lördag fast et känns som det är fredag. bra där. Igår jobbade jag min sista dag med städningen på festningsgata barnehage. Kändes skönt eftersom det verkar spöka i huset. Helmysko. Hur många rum som helst och brak från övervåningen. Dessutom inge vidarekul väg in & ut därifrån. Trodde jag ja, när ja kom till vårat ständiga häng ställe, biblioteket så hade jag fått mail från Björg som skrivit att jag nog ska få städa där nästa vecka också.
Ja, jag ska inte klaga mer på alla spöken som inte finns och greppa golvmoppen, money makes it funny!

Inatt har jag hostat som en bulldozer, usch jag tycker verkligen synd om Sofie som säkert vaknat alla gånger jag lagt av en hostattack. Snorig som en get och jag riktigt längtar till Frida, Micke och Matilda kommer tillbaka med mina doubble X. Livräddaren!

Har börjat göra julklappar och tänkte ta en sväng i butikerna. Men först ska jag hem och göra mig lite sevänlig och fräsa näsan! So long everybody!!


Julmys I Halden!

Sitter för tillfället på biblioteket i Halden och myser med mig själv. Idag ska Sofie ha upplärning på CMYK, smyckesaffären hon ska börja på. (Y) :) Själv är jag spak sen gårdagens jobb. Först städade jag på dagiset, sen hem, äta och bege sig mot Kongens! Där var det lagom drag vill jag lova men med min feber så räckte det.
Men det var helt klart värt det när jag traskade hem med knaster under fötterna, en saftig dricks och många flink beröm! NÖJD! Snön har fallit i Halden och på stan är det julmarknad! Ska nog ta en sväng på stan i alla mysiga butiker! Helt sjukt, man vill verkligen ta med sig hela butikerna hem. Frågan är hur man ska få hem allt. Det är väl kanske ett världsligt problem. Dock är jag här för att spara eftersom mitt mål är att se världen! Innan den går under. Men jag kunde inte låta bli, när vi var i Norby, på svensk mark att undgå att köpa mig en julklapp! Ja alltså, en julklapp till mig själv. fast det blev egentligen 3 eller fyra,  Ja, vad ska man säga. Nu är jag igång med det !!!



Köpte söta tomtar på Systrerna grenes !

 



hittade dessa finingar på SIA, mmmm...


Spekkemat!

Jag ska sälja korv i December. Det låter ju för jävligt men Kalle Anka finns ju inte på SVTplay och jag är inte säker på att mamma kan fixa skype så jag kan titta på det den vägen. Alltså, jag tror att jag kommer få fira jul i Halden....
Ska jag behöva sitta i Halden på självaste julafton i våran lilla 4a med tända ljus och julmusik på spotify, paket under Sofies lilla silvriga fina "lamp gran" alldeles, alldeles själv! MY ASS.
Isåfall kommer jag sitta med miniräknaren hela kvällen och räkna hur mycket jag har tjänat.
Vad är mest värt, minst 40 lök eller en julafton hemma. Jag saknar min familj och jag hoppas att det finns ett expresståg hem!!!

MAMMAS KLOKA ORD !


SNÖ!

Min hals är igengrodd, min hjärna är någon halv sekund efter och ikväll ska jag jobba, dubbelt! WOHO. Nej, kanke inte. Men money, money. Först ska jag städa på dagiset och sen ska jag ner till Kongens kl 8. Det kommer bli tajt men det får funka. Förra onsdagen vad min första onsdag där nere och den blev minst sagt sjuk. Vi hade studentkryss och det var helt smockat. Jonas sa att jag förmodligen kunde gå hem kl halv 1, istället var jag nog hemma i sängen straxt efter kl 05! PHU, jag hoppas för min egen hälsas skull att jag slipper komma hem så sent idag. Isåfall kommer jag vara D.Ö.D i morgon.


Igår var jag på två intervjuer, den första för spekkemat, vilket innebär att man står och säljer korv, haha, ja sån där fin korv under december månad.  Troligtvis får jag jobbet vilket är kanon. 40 papp på en månad, minst. Jag tackar inte nej. Den andra intervjun jag var på var på Ninas Konditori. Dessvärre behövde hon ingen fören i April. Hon tyckte jag kunne stanna längre.... Men icke!

Det har snöat med, väldigt mycket, det knastrar under fötterna och vi har julmys i våran våning!

Lillasyster !

jag saknar dig !

Mysig vecka!

Veckan som gick, gick fort och veckan som är igång kommer gå fort och tiden här bara springer iväg och går och går och går lite fort, fort, fort. Nej men seriöst. Tiden går fort och vi jobbar, softar och tar de som de kommer.
Glömde säga att vi äter också, förbaskat mycket. Tror aldrig jag i hela mitt liv har varit så här ordentlig med att laga mat. Men mat är gott så. Allting har börjat fixa sig med, både med jobb och i lägenheten. Det var nog fel på varenda pryl när vi flyttade in men kors i taket så fungerar både tvättmaskinen, diskmaskinen, kylskåpet och ja just det, fläkten small ju förra veckan. haha, men det är en annan historia som vi löste i proppskåpet.

Linn besökte oss hela förra veckan och jag jobbade min första onsdag på Kongens brygga i Onsdags. Det är så sjukt många som jobbar där vilket innebär att jag hälsat på några dubbla gånger. haha! Men kul har vi och bra med dricks. Många undrade vem det var jag kände där och fick jobbet igenom, men jag kände ju inte en kotte så svaret blev att jag lämnade in mitt CV. Tydligen får man egentligen bara jobb där om man känner ngn så jag är nästan den enda som jobbar på CV vilket känns gött. Dessutom är alla så härliga, glada och trevliga! Precis som det ska vara.
Men hör och häpna, onsdagar är crazy. Började 8 och var hemma kl 5 på morgonen. Frågan är hur satan det ska gå om jag ska börja jobba dagtid. Det får vi väl ta då.
I eftermiddag och resten av veckan ska jag städa på ett dagis 5-7 , bara ett par timmar, men man tar väl vad man får. Plus att jag ska på intervju i morgon både till ett försäljningsgrej och till ngt annat som jag inte har en aning om vad det var eftersom hon han lägga på innan ja han säga något så jag måste ringa tillbaka. Crazzzy!

Phu, i helgen var Familjen Jönsson/Stenborg här och vi gjorde mysiga utflykter och käkade havskräftor och förska räkor. Så brutalt gott. Annars är det jobb på tapeten. Just det igår shoppade vi, men det får jag slänga upp i morgon eller på onsdag.
Nu kommer snart Matilda, vi ska hem och äta och mysa lite innan jag ska jobba! Sofie ska på pizza-middag med chefen! Underbart att ha några svenska vänner här iallafall. ♥







Sverigebesök...

... av världens bästa Linnnnnn : D ♥


Igår tog jag och Soffan räser saaben till lilla svedala för att storhandla och hämta Linn!
Vi hann med en sväng på Nordby shoppingcenter och fick med oss lite göttigt hem.
Idag har vi haft lite sightseeing med Linn i Halden innan Soffan drog iväg på jobb. Vi har nu bakat Ben och Jerry cupcakes och jag laddar om för kvällen/nattens jobb på Kongens. I morgon blir det intervju på Adecco och en skön sovmorgon!


Idag hittade vi en bebis i vår paprika!


31 Oktober!

Den 31 oktober hände något fasansfullt på damhauggata! Jag satte eld på min kudde i ren protest mot surgubben... eller?

Nej, självfallet inte. Det var en olyckshändelse och alla ljus är avlägsnade från sängen!

 

Själva komiska grejen i det allvarliga är att det på våran vägg hänger en kalender med brinnande ljus i November månad. Tänk om det hade hänt dagen efter. Då hade jag blivit skrockfull!

 


RSS 2.0